Minilink

Πανστρατιά; Κλακαδόροι τέλος..

Είμαι Νεοδημοκράτης και είμαι περήφανος για τις ιδέες μου. Ανήκω στην μεσαία οικονομική τάξη ραχοκοκαλιά της παράταξης και του Ελληνικού κράτους..

Από μικρός περίμενα πάντα την απαλλαγή από ότι σάπιο έχει στεριώσει τα τελευταία 30 χρόνια στον τόπο μας. Αυτή η απαλλαγή δεν ήρθε ποτέ όσο και να το απαιτούσε ο κόσμος της παράταξης. Το κλεπτοκρατικό σύστημα με κυβέρνηση το Πασοκ και ιδεολογική εξουσία την ανανεωτική αριστερά συνέχιζε πάντα να κυβερνάει όπως και τώρα.

Αυτή την φορά όμως δεν θα περιμένω. Δεν έχω πια αυταπάτες όπως και πολύς άλλος κόσμος. Μεγάλος αριθμός εκλογέων θα ακολουθήσει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ή την Χρυσή Αυγή. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης δεν θα ακολουθήσει την Νέα Δημοκρατία και θα την οδηγήσει στο χαμηλότερο ιστορικό ποσοστό.

Αν εξαιρέσεις τους εκτός πραγματικότητας ηλικιωμένους πλήθος κόσμου θα πει όχι στην πανστρατιά που ευαγγελίζεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Πανστρατιά;  Στρατιώτης σημαίνει συμμετοχή και εγώ το μόνο που έκανα ήταν τον κλακαδόρο όλα αυτά τα χρόνια . Αν και συμμετείχα σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες, ποτέ δεν μου ζητήθηκε η γνώμη μου μέχρι και σε ένα απλό θέμα. Το τηλέφωνο μου μόνο χτύπαγε για ευχές αιώνιων πολιτευτών του στυλ ΔΕΝ σας ξεχνάμε. Αλλά εγώ φίλοι μου σας ΞΕΧΑΣΑ. Σας ΞΕΧΑΣΑ γιατί ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ άλλα πράγματα. Όπως και πάρα πολλοί συναγωνιστές. Αυτό που γίνεται είναι ένα γνήσιο ξέσπασμα ενός κόσμου που δεν αντέχει άλλο την κοροιδία. Ενός κόσμου που του έμαθαν να ντρέπεται για αυτά που πιστεύει, όταν οι «άλλοι» πουλούσαν ιδεολογία γαλουχημένοι στα ευρωπαικά κονδύλια. Η φιλοπατρία θεωρούνταν απαγορευμένη και σε όλες τις αντιπαραθέσεις τα στελέχη φοβόντουσαν να μιλήσουν για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Οι περιθωριακοί ιστορικοί ξαναγράφανε την ιστορία βασισμένοι στις ανίατες ιδεοληψίες τους και η παράταξή του έπρεπε να φτάσουνε εκλογές για να καταργήσει το περίφημο βιβλίο της ΣΤ’. Όπως δεν ξεχνάει τις εκλογές του 2000. Όταν στην εξακριβωμένη νοθεία που έγινε το κόμμα του είπε να το κάνει γαργάρα. Γιατί θα έρθει η σειρά μας του είπανε. Σε 4 χρόνια. Λες και τον ένοιαζε αν θα ήταν πράσινοι η γαλάζιοι οι κρατικοδίαιτοι αξιωματούχοι ενώ αυτό που ήθελε ήταν το καλύτερο για την χώρα.

Αυτός λοιπόν ο κόσμος ,η πλειοψηφία του οποίου ανήκει στο πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας ,δεν θα το καταπιεί αμάσητο και αυτή την φορά..

Εννοώ την συνεργασία με την συμμορία των κλεφτών και απατεώνων που τυραννάει ακόμα την πατρίδα μας. Γελάει όταν του λένε με απύθμενο θράσος πως αν δεν τους ψηφίσει θα έρθει η καταστροφή. Έλα μου που γνωρίζει πως αυτοί είναι που τον κατάστρεψαν. Αναφέρομαι στην εκσυχρονιστική χούντα που λυμαίνεται την χώρα εδώ και 35 χρόνια αλλά και όσους την ανέχτηκαν. Η επίσημη ΝΔ θα συμβιβαστεί μαζί τους όπως έκανε πάντα. Εμείς λυπούμαστε αλλά όχι πια! Θα το δείτε άλλωστε…

ΟΝΝΕΔ Παντάνασσας

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.