Προκήρυξη εκλογών στις 6 Απριλίου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τα δύο κόμματα που τη στηρίζουν προσανατολίζεται στη διάλυση της Βουλής στις 6 Απριλίου. Εκτιμάται ότι μέχρι τότε θα έχουν ψηφιστεί όλα τα νομοσχέδια τα οποία εκπορεύονται από τη δανειακή σύμβαση.

Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι μέσα στις πρώτες ημέρες του Απρίλη θα αντιμετωπιστούν όλες οι σημαντικές εκκρεμότητες, σε πολιτικό και νομοθετικό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι η Βουλή μπορεί να κλείσει στις 6 Απριλίου (θα συνέβαινε άλλωστε λόγω Πάσχα) και οι υποψήφιοι να αρχίσουν «αυτόματα» εκστρατεία προς την κάλπη, η οποία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν αποκλείεται να στηθεί ακόμα και στις 29 Απριλίου. Η άλλη ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών είναι η 6η Μαΐου.

www.antinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 σκέψεις σχετικά με το “Προκήρυξη εκλογών στις 6 Απριλίου

 • 14/03/2012, 13:04
  Permalink

   Όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα να ξεκουμπιστούν οι κλέφτες!!!

  Σχολιάστε
  • 14/03/2012, 13:08
   Permalink

   μπα….. πάλι θα μας ξαναρθουν. Ανανεωμένοι, φρέσκοι, αδηφάγοι, και με μεγαλύτερη όρεξη. Απλά θα έχουν αλλάξει κόματα μεταξύ τους. Αλλαξε ο μανωλιός και εβαλε τα ρούχα του αλλοιώς (για να θυμηθούμε και τις σοφές λαικές ρήσεις) 

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.