Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πρωτιά της Ελλάδας στην επικινδυνότητα για επενδύσεις

Στην πρώτη θέση στη λίστα των πιο «επικίνδυνων» χωρών για επενδύσεις που κατάρτισε η ελβετική τράπεζα Credit Suisse βρίσκεται η Ελλάδα με 56 βαθμούς. Τη 10η θέση καταλαμβάνει η Ρουμανία με 39,1 βαθμούς, ενώ η Βουλγαρία βρίσκεται στην 16η θέση της ίδιας λίστας με 35,6 βαθμούς.

Εξετάζοντας τα στοιχεία από 50 χώρες ανά τον κόσμο, η ελβετική τράπεζα έθεσε ως βασικό κριτήριο τις επενδύσεις και την πορεία των αποδόσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών, τον κρατικό προϋπολογισμό, το χρέος και άλλους παράγοντες, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Δεύτερη στη λίστα είναι η Πορτογαλία (54,5 βαθμοί) και ακολουθούν η Ισλανδία (53,8 βαθμοί), η Ιρλανδία (49,6 βαθμοί), η Ουγγαρία (45,6 βαθμοί), η Ισπανία (43,8 βαθμοί), η Ιταλία (41,6 βαθμοί) και η Λετονία (41,1 βαθμοί).

Στην ένατη θέση βρίσκεται η Αίγυπτος (40 βαθμοί), στην 11η η Πολωνία (39 βαθμοί) και ακολουθούν η Ουκρανία (38,9 βαθμοί), η Λιθουανία (37,5 βαθμοί), η Ινδία (37,5 βαθμοί) και στην 15η θέση βρίσκεται η Τουρκία με 36,7 βαθμούς.

www.euro2day.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>