Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πώς θα υπολογίσετε μόνοι σας το ρεύμα και θα το πληρώσετε στη ΔΕΗ

Να μετρήσουν μόνοι τους το ρεύμα και να πληρώσουν τον ανάλογο λογαριασμό, μπορούν πλέον οι καταναλωτές.

Όσοι θέλουν μπορούν να καταχωρήσουν την ένδειξη του μετρητή τους, είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 10410, είτε εισάγοντας τα στοιχεία σε ένα ειδικό πεδίο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr). Προσοχή όμως, γιατί η καταχώρηση πρέπει να γίνει μέσα σε ένα συγκεκριμένο διάστημα 5 ημερών, το οποίο αναγράφεται ευδιάκριτα στην πρώτη σελίδα του εκκαθαριστικού λογαριασμού πάνω ακριβώς από τον πίνακα που με κόκκινα γράμματα γράφει “Ενδείξεις μετρητή- Καταναλωτική Συμπεριφορά”.

Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής που αναγράφεται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό και την ένδειξη του μετρητή.

Στη συνέχεια επιβεβαιώνουν ότι ο Αριθμός Παροχής που αναγράφεται στο λογαριασμό, είναι ο ίδιος με αυτόν που εμφανίζεται στο μεταλλικό ταμπελάκι πάνω στο μετρητή.

Έτσι ο καταναλωτής μπορεί να καταχωρεί τις μετρήσεις και να μην πληρώνει έναντι αλλά μόνο ακριβώς το ρεύμα που έχει καταναλώσει.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>