Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πώς σκέφτονται να «μαζέψουν» τις διαδηλώσεις

Οι ταραχές της Κυριακής που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων καταστροφών σε καταστήματα και στη δημόσια περιουσία, σήμαναν συναγερμό στην κυβέρνηση που εξετάζει την άμεση λήψη μέτρων για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που προκαλούνται κατά τη διεξαγωγή πορειών και συγκεντρώσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί με τη συμμετοχή πολλών υπουργών, εκπροσώπου από το Δήμο Αθηναίων και του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αναφορά σε παρεμβάσεις όπως ο περιορισμός των πορειών σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε και οι συμμετέχοντες να διαδηλώνουν ελεύθερα και να μην προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας με τις γνωστές συνέπειες για την εμπορική κίνηση και το τζίρο των καταστημάτων.

Έτσι σχεδιάζεται να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση η οποία θα καθορίζει αναλυτικά το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούν να πραγματοποιηθούν κάθε είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπή.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>