ΣΟΚ για Βενιζέλο! Έρχονται αποχωρήσεις ηχηρών ονομάτων!

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να… αποχωρήσουν από το Κίνημα ηχηρά ονόματα, κάτι που ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει να γνωρίζει, χωρίς ωστόσο να του το έχουν πει ευθέως!

Ο ίδιος, αποφάσισε να συνεδριάσει σήμερα η ηγετική του ομάδα ώστε να βρεθούν οι τρόποι αυτοί που θα σταματήσουν το τσουνάμι της μαζικής εξόδου, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές!

Είναι δε χαρακτηριστικό πως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μαθαίνει από τα ΜΜΕ αυτούς που ήδη έχουν αποχωρήσει, προκαλώντας πονοκέφαλο στον ίδιο για την εικόνα του κόμματος.

Πάντως, οι αποχωρήσεις, ορισμένων, πρέπει ήδη να θεωρούνται δεδομένες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΣΟΚ για Βενιζέλο! Έρχονται αποχωρήσεις ηχηρών ονομάτων!

 • 05/04/2012, 19:45
  Permalink

  Θέλω να δω πως θα πληρώσουν τα κόμματα τα δάνεια που έχουν πάρει; πως θα νομοθετήσουν οι πολιτικοί; έχει να γελάσει ο κάθε πικραμένος Η Χώρα έχει ανάγκη από άνθρωπο πολιτικό και όχι από πολιτικό άνθρωπο!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.