Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Σε κόκκινο συναγερμό ενόψει των παρελάσεων

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα ανάμεσα στους αστυνομικούς διευθυντές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει της κυριακάτικης παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Οι επιφυλάξεις που εκφράζουν ανοιχτά δήμοι και κοινότητες για την παρουσία των επισήμων είναι τόσο έντονες, που ήδη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αποφασίστηκε να μη στηθούν εξέδρες, ενώ στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας το «φορτίο» έχουν αναλάβει τα αστυνομικά επιτελεία που ετοιμάζουν δρακόντεια μέτρα.

Οι εντολές που έχουν λάβει οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις σε Βόλο, Τρίκαλα, Πάτρα, Ηράκλειο, Τρίπολη, Αγρίνιο, Γιάννενα και Πύργο είναι να μην δοθεί κανένα ρεπό στους ενστόλους.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατία, το δόγμα των κλειστών δρόμων, που απαντάται κυρίως σε μεγάλες κινητοποιήσεις στην Αθήνα, φέτος θα εφαρμοστεί και στην περιφέρεια, ωστόσο αστυνομικοί έχουν λάβει εντολές να κάνουν προσαγωγές και χρήση χημικών σε εξαιρετικά τεταμένες καταστάσεις.

Πάντως, η Αθήνα θα μετατραπεί σε… αστακό με τους περίπου 7.000 αστυνομικούς, ένστολους και με πολιτικά, να περιφρουρούν όλα τα γύρω σημεία για την αποφυγή επεισοδίων. Ήδη, έχει δοθεί εντολή στους αστυνομικούς, να προβαίνουν σε προσαγωγές υπόπτων προκειμένου να μη συμβούν επεισόδια ενώ είναι η πρώτη φορά που απαιτούνται ειδικές διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους ώστε να μπορούν να καλύψουν τις παρελάσεις.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι όλο το κέντρο θα είναι αποκλεισμένο ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος για πρώτη φορά ο κόσμος δεν θα μπορεί να παρακολουθεί την παρέλαση από τα στενά της Γεωργίου Α’ και της Όθωνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτά τα σημεία θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ο κόσμος θα συγκεντρωθεί επί της οδού Ξενοφώντας ή κοντά στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου για να μην βρίσκεται κοντά στις εξέδρες των επισήμων.

Για την ώρα πάντως η Τροχαία δεν έχει γνωστοποιήσει ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί το Σάββατο και την Κυριακή, κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Σε κόκκινο συναγερμό ενόψει των παρελάσεων

  • ipnos-29

    7.000 αστυνομικοί για τη παρέλαση? κομάντος αλεξιπτωτιστές… Μιλάμε θα γίνει υπερπαραγωγή δεν ξέρω μήπως να γυρίζαμε μια νέα σύγχρονη ταινία για την επανάσταση του 2021 ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>