Σε κόκκινο συναγερμό ενόψει των παρελάσεων

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα ανάμεσα στους αστυνομικούς διευθυντές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει της κυριακάτικης παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Οι επιφυλάξεις που εκφράζουν ανοιχτά δήμοι και κοινότητες για την παρουσία των επισήμων είναι τόσο έντονες, που ήδη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αποφασίστηκε να μη στηθούν εξέδρες, ενώ στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας το «φορτίο» έχουν αναλάβει τα αστυνομικά επιτελεία που ετοιμάζουν δρακόντεια μέτρα.

Οι εντολές που έχουν λάβει οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις σε Βόλο, Τρίκαλα, Πάτρα, Ηράκλειο, Τρίπολη, Αγρίνιο, Γιάννενα και Πύργο είναι να μην δοθεί κανένα ρεπό στους ενστόλους.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατία, το δόγμα των κλειστών δρόμων, που απαντάται κυρίως σε μεγάλες κινητοποιήσεις στην Αθήνα, φέτος θα εφαρμοστεί και στην περιφέρεια, ωστόσο αστυνομικοί έχουν λάβει εντολές να κάνουν προσαγωγές και χρήση χημικών σε εξαιρετικά τεταμένες καταστάσεις.

Πάντως, η Αθήνα θα μετατραπεί σε… αστακό με τους περίπου 7.000 αστυνομικούς, ένστολους και με πολιτικά, να περιφρουρούν όλα τα γύρω σημεία για την αποφυγή επεισοδίων. Ήδη, έχει δοθεί εντολή στους αστυνομικούς, να προβαίνουν σε προσαγωγές υπόπτων προκειμένου να μη συμβούν επεισόδια ενώ είναι η πρώτη φορά που απαιτούνται ειδικές διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους ώστε να μπορούν να καλύψουν τις παρελάσεις.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι όλο το κέντρο θα είναι αποκλεισμένο ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος για πρώτη φορά ο κόσμος δεν θα μπορεί να παρακολουθεί την παρέλαση από τα στενά της Γεωργίου Α’ και της Όθωνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτά τα σημεία θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ο κόσμος θα συγκεντρωθεί επί της οδού Ξενοφώντας ή κοντά στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου για να μην βρίσκεται κοντά στις εξέδρες των επισήμων.

Για την ώρα πάντως η Τροχαία δεν έχει γνωστοποιήσει ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί το Σάββατο και την Κυριακή, κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σε κόκκινο συναγερμό ενόψει των παρελάσεων

 • 22/03/2012, 15:59
  Permalink

  7.000 αστυνομικοί για τη παρέλαση? κομάντος αλεξιπτωτιστές… Μιλάμε θα γίνει υπερπαραγωγή δεν ξέρω μήπως να γυρίζαμε μια νέα σύγχρονη ταινία για την επανάσταση του 2021 ?

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.