Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Σπάνε όλα τα ρεκόρ τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες. Αγγίζουν τα 35 δις ευρώ

Αυτό που όλοι φοβόταν είναι πλέον ένα αντικειμενικό γεγονός, καθώς είναι μετρήσιμο. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των επισφαλών δανείων, στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, διαμορφώθηκε σε 15,9%, σπάζοντας όλα τα προηγούμενα αρνητικά ρεκόρ, τα οποία έχουν καταγραφεί κατά το παρελθόν στη χώρα μας.

Για την ιστορία και όχι μόνο, θα πρέπει να αναφερθεί ότι το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε ένα ποσό της τάξης των περίπου 35 δισ.ευρώ. Όπερ σημαίνει ότι δάνεια όλων των κατηγοριών, αυτής της αξίας, σήμερα δεν μπορούν να αποπληρωθούν κανονικά κι έχουν πάψει – προ τριμήνου τουλάχιστον – να τακτοποιούνται.

Αν στο ποσό αυτό προστεθούν και οι αναχρηματοδοτήσεις δανείων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, τότε το πρόβλημα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς μέσω της τακτικής αυτής «κρύβεται» ένα σημαντικό κομμάτι του προβλήματος.

Οι δε προβλέψεις που γίνονται για το μέλλον, κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι.

Όσο η κρίση θα βαθαίνει, μαζί με την ύφεση, τόσο τα κόκκινα δάνεια θα αυξάνουν, με ό,τι κάτι τέτοιο μπορεί να συνεπάγεται.

iliaoikonomia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια Σπάνε όλα τα ρεκόρ τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες. Αγγίζουν τα 35 δις ευρώ

 • begar

  Τρίχες!

  Τα νούμερα είναι πολύ πολύ χειρότερα.

 • Άρης

  Ελληνα ……σκέψου υπεύθυνα ……

  Αγαπάς την Ελλάδα ;……

  Απόδειξ…ώπα λάθος !

  Κάνε τώρα όλα τα δάνεια καυτά , θερμά σαν την Παπαρήγα .

  ΚΟΚΚΙΝΑ !!!!
   

 • rogue

  Δεν θέλαν να ακούσουν όταν τα λέγαμε. Το κόστος του να χαρίσουν τα δάνεια των ιδιωτών θα ήταν μικρότερο από αυτό που θα ακολουθήσει.

 • pantnt30

  Τι νόμιζαν οι τραπεζίτες.
  Θα ήταν πολύ καλύτερα να ΄΄κόβανε΄΄ , για να ανασάνει το νοικοκυριό και κατά επέκταση η αγορά.
   

 • kkkkkk

  Η τραπεζα στην οποια εγω χρωσταω δανειο …..εκλεισε την τοτε επιχείρηση που δουλευα διοτι δεν της εδινε κεφαλαιο κινησης με αποτελεσμα η εταιρια να κηρύξει πτωχευση να βρεθουμε στο δρομο 75 εργαζομενοι, και εχω τωρα την τραπεζα να με ρωτα…..γιατι δεν της πληρωνω το δανειο χαχαχαχαχαχαχα απο που να τα βρω της λεω και μου απαντα …απο τη δουλεια σας κυριε χαχαχαχα αυτη που εκλεισε η ιδια η τραπεζα,μα ποσο μαλακες ειναι αυτοι που δουλευουν στης τραπεζες με τι κριτιρια τους περνουν για δουλεια …..αν ειναι να παω και γω…..και να με ψαχνω που χρωσταω και να μη με βρισκω χαχαχαχαχα

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>