Την επόμενη εβδομάδα θα μας πούνε ότι το ΠΑΣΟΚ …προηγείται

Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει για τα στημένα γκάλοπ. Αλλά σήμερα το σύστημα Βενιζέλου υπερέβη και τα εσκαμμένα.  Σε “συνδρομητική πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου του 2012 σε δείγμα 1200 ατόμων” εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ΝΔ και το κόμμα του Καμμένου …τρίτο.

‘Έτσι που το πάνε την επόμενη εβδομάδα θα μας πούνε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” δεύτεροι και η ΝΔ ούτε που μπαίνει στην Βουλή…

Το προβλέψαμε άλλωστε πολύ πριν τους φίλους του κ. Βενιζέλου:  Σε γκάλοπ της “Mικρός Oδυσσέας Research” που δημοσίευσε το Antinews της Κυριακής στις 24 Μαρτίου το ΠΑΣΟΚ  λαμβάνει 51%,  η ΔΗΜΑΡ 19% ενώ τρίτο κόμμα είναι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” με 23% και τέταρτο ο ΛΑΟΣ με 7%. (Όσοι ήθελαν να ψηφίσουν κάτι άλλο, τους έδωσαν δωρο επιταγή 45 ευρώ για την αγορά οβελία και άλλαξαν την προτίμηση τους).

Κάναμε ένα μικρό λάθος. Η  ”Mικρός Oδυσσέας Research” δεν είχε μεγάλη φαντασία εκείνη την ημέρα και έβγαλε δεύτερο τον Κουβέλη. Και σήμερα ανέλαβε να αποκαταστήσει την αλήθεια site δημοσιογράφου γνωστού για τις σχέσεις του με το  σύστημα ΠΑΣΟΚ.

Να υπενθυμίσουμε απλώς ότι ο κ. Στράτος Φαναράς της metron Analysis ήταν ο pollster του Σημίτη και αργότερα της Ντόρας, την οποία το 2009 μέχρι την τελευταία στιγμή εμφάνιζε να προηγείται του Σαμαρά στην μάχη για την ηγεσία της ΝΔ.

Μάλιστα όταν υπήρξαν τότε δημοσιεύματα από μπλογκς και εφημερίδες που εμφάνιζαν την Metron Analysis να δίνει στην Ντόρα 51,7%  και στον Σαμαρά ….25,9% η Metron Analysis αναγκάστηκε να κάνει την εξής διάψευση: “Με αφορμή δημοσιεύματα σε blogs σχετικά με έρευνα της Metron Analysis για τη διαδοχή στη ΝΔ , διευκρινίζεται ότι είναι αποσπασματικά, ελέγχονται ως προς την ακρίβειά τους και ως εκ τούτου δε δεσμεύουν την εταιρεία“.

Να υποθέσουμε ότι δεν συμβεί το ίδιο και τώρα;

Για την ιστορία η  σημερινή “δημοσκόπηση”  εμφανίζει με αναγωγή τα εξής αποτελέσματα:

Νέα Δημοκρατία:  18,8%,

ΠΑΣΟΚ:  18%,

Ανεξάρτητοι Έλληνες:  11,8%,

ΔΗΜ.ΑΡ.:  11,5%,

ΚΚΕ:  10,7%,

ΣΥΡΙΖΑ:  9,7%,

Χρυσή Αυγή:  5,6%,

ΛΑΟΣ: 3,2%,

Οικολόγοι:  3,1%,

ΔΗ.ΣΥ.:  1,9%

Άλλο κόμμα:  5,7%

www.antinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.