Το χρυσό συμβόλαιο του Α. Σαμαρά

Πραγματικά απορώ με την κομματική εμμονή και φανατισμό ορισμένων μετά και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά. Συντάχθηκε πλήρως με την γραμμή Παπανδρέου και δικαίως ο ΓΑΠ στην ομιλία του έριξε τη… μπηχτή ότι κάποιοι από Αντι-μνημονιακοί γίνανε μνημονιακοί. Και μη μου πείτε ότι ο Αντώνης έχει σχέδιο..

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (δηλαδή τη ψήφιση των νέων επαχθέστερων μέτρων) ουδ΄ένα λάθος αναγνωρίζεται. Δηλαδή τι μας προτείνει ο Κύριος Σαμαράς? Συνέχιση της πολιτικής Παπανδρέου Παπαδήμου με πρωθυπουργό Σαμαρά!! Η έχετε την εντύπωση ότι μόλις βγει πρωθυπουργός θα διαπραγματευτεί για να αλλάξουν τα μέτρα που ψήφισε? Αν δεν είναι αυτό πολιτική υποκρισία να μου πει κάποιος τι είναι.

Μη γελιέστε κι ο Αντώνης τα ίδια θα κάνει. Τα ανταλλάγματα για την πρωθυπουργία θα είναι η περαιτέρω εξαθλίωση του κόσμου. Γι αυτό και θα ζητήσει εκλογές, για να προσπαθήσουν να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά το λαό με τον “δήθεν” φιλέσπλαχνο και αναπτυξιακό Σαμαρά, να επέλθει η ηρεμία για λίγο καιρό, και το καλοκαίρι να ξεκινήσει το νέο τσουνάμι μέτρων.

Επιτέλους βγάλτε όλοι τις κομματικές παρωπίδες και κοιτάξτε το συμφέρον του λαού και της χώρας. Τόση είναι η μανία τους για να περάσουν τα σκλαβομέτρα, που μας απειλούν με διακοπή μισθών και υπολειτουργία νοσοκομείων σχολείων κλπ. Λυπάμαι πολύ γι΄αυτούς. Τα διλήμματα αυτά έχουν απαντηθεί από διακεκριμένους Έλληνες και Ξένους καθηγητές και οικονομολόγους αλλά και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν να ασκούν ψυχο-τρομοκρατική πίεση στους ¨Έλληνες πολίτες. Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Αυτοί που έχουν να χάσουν πολλά σε μία ενδεχόμενη χρεοκοπία είναι το μεγάλο κεφάλαιο. Αυτούς στην ουσία θέλουν να προστατέψουν. Ο Βενιζέλος αναφέρθηκε για τα επερχόμενα μέτρα ότι αποτελούν παράδεισο μπροστά σε αυτά που θα απαιτηθούν αν ακολουθήσουμε ένα πιο θαρραλέο δρόμο. Ίσως γιατί δεν έχει ζήσει την κόλαση που ζουν πολλοί συμπολίτες μας εδώ και καιρό, μην έχοντας πλέον ούτε τα βασικά αγαθά να προσφέρουν στα παιδιά τους αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς.

Στο κάτω κάτω βρε αδελφέ όταν πεθαίνεις ενώ λαμβάνεις μία φαρμακευτική αγωγή για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς αποτελέσματα και έρθουν δύο τρεις διακεκριμένοι γιατροί και σου προτείνουν ένα εναλλακτικό φάρμακο δε θα το πάρεις? Έτσι δε θα κάναμε όλοι μας? Γιατί λοιπόν κάποιοι από εσάς αποδέχεστε τώρα αυτό που απορρίπτατε τόσο καιρό, επειδή το αποδέχτηκε ο Σαμαράς? Είστε το ίδιο με αυτόν? Έχετε τις ίδιες φιλοδοξίες τις ίδιες επιδιώξεις? Την ίδια ευχέρεια να ελιχθείτε σε περίπτωση που τελικά τα πράγματα δεν πάνε εκεί που ελπίζετε ότι θα πάνε, μόνο που στη περίπτωση αυτή θα είμαστε και χρεοκοπημένοι αλλά και με τον εθνικό πλούτο και κυριαρχία υποθηκευμένη?

Δυστυχώς η ωμή πραγματικότητα δείχνει ότι αν και χωρίς να έχουν καν φτάσει οι Αποκριές, οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτουν ότι ο δρόμος για την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά δεν ήταν άμοιρη συνεπειών. Το χρυσό συμβόλαιο προβλέπει την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου και το τελικό στάδιο φτωχοποίησης και εξαθλίωσης της Ελληνικής κοινωνίας. Μακάρι να κάνω λάθος, μα άποψη μου είναι ότι όποιος ακόμη ευαγγελίζεται τις αγαθές προθέσεις του Αντώνη Σαμαρά απλώς εθελοτυφλεί. Η απότομη αυτή αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά πιστεύω ότι σίγουρα θα του κοστίσει κι αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις. Το πόσο θα εξαρτηθεί σε τι ποσοστό μπορεί να έπεισε τα κομματικά του πρόβατα να παραμείνουν μέσα στο στάβλο την ώρα που κάπου στο βάθος βλέπουνε τις αγέλες των λύκων να καταφθάνουν….

Ανεξάρτητος Κομματικά (πλέον) περήφανος Έλληνας πολίτης

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.