Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τρέχουν… να προμηθευθούν φθηνό πετρέλαιο

Τρέχουν να προμηθεύσουν τις δεξαμενές τους με φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης οι καταναλωτές, αφού από τον Οκτώβριο θα το πληρώνουν ακριβότερα κατά περίπου 40%.

Στις 30 Απριλίου σταματάει η διάθεση του καυσίμου και μάλιστα θα είναι η τελευταία φορά που θα πωλείται με χαμηλό ειδικό φόρο κατανάλωσης.

Όπως αναφέρει το Έθνος, από την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα ανέβει στο 80% του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης, δηλαδή στα 330 ευρώ ανά χίλια λίτρα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, με τα σημερινά δεδομένα, ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα εκτιναχτεί σε 1,40 ευρώ το λίτρο.

Σήμερα η τιμή του είναι σε μέσα επίπεδα στα 1,043 ευρώ το λίτρο. Τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ξεκίνησε η πώλησή του, ήταν στα 0,90 ευρώ το λίτρο, δηλαδή έχει αυξηθεί κατά 14,3 λεπτά το λίτρο.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Τρέχουν… να προμηθευθούν φθηνό πετρέλαιο

  • begar

    Και θα γελάσω πολύ, αν τον Οκτώβριο, το πετρέλαιο θέρμανσης έχει 50 λεπτά, επειδή θα περιέχει χημικό πρόσθετο που καταστρέφει τους κινητήρες.

     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>