Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
Minilink

Άρθρο -φωτιά: Η παρουσία της Χρυσής Αυγής χαλάει το πάρτι των ‘δημοκρατικά’ χρεοκοπημένων κορακιών και ορνέων.!

Οι Καραγκιόζηδες και τα Κολλητήρια, οι Χατζηαβάτηδες και Μπάρπα-Γιώργηδες απο πολίτευμα έχουν μετατρέψει την Δημοκρατία σε ιδεολόγημα, ιδεοληψία. Κρύβουνε το μπάσταρδο πρόσωπο τους πίσω από το όνομά της “δημοκρατίας” για να ρίξουν χολή και δηλητήριο, να βρίσουν και να χλευάσουν τους Έλληνες πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Παρελαύνουν απο την πασαρέλα των ΜΜΕ(ξαπάτησης) σαν τις πριμαντόνες. Ένα πραγματικό θέατρο μαριονετών. Οι έμπουσες και οι μπωβαρίζουζες της “δημοκρατίας” με τα καλοβαμμένα πόδια τους και τα μούτρα τεζαρισμένα από το Botox, οι κύριοι με τα σκούρα και τις γραβάτες, που και που κανένας αληταράς μπλουτζηνάτος, σε ένδειξη λαϊκισμού, τα κορίτσια γλάστρες, τα αγόρια κόπανοι, οι μουρλοκακομοίρες της σοουμπίζ και δημοσιογράφες με κολοστομία αντί για στόμα συναγωνίζονται σε ιταμότητα, σε πολιτική εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής. Οι Κροίσοι ανεξέλεγκτης εξουσίας και πλούτου και οι ορντινάτσες τους, προσφέρουν ένα θέαμα χυδαίο και αισχρό. Μεταπράτες της ρηχότητας δημοσιογράφοι και σχολιαστές καραδοκούν στα λημέρια των ΜΜΕ(ξαπάτησης) για να χλευάσουν ασύστολα τους Έλληνες που επιμένουν “Ειμαστε Έλληνες και Ελληνες θα μείνουμε και ας τρώμε και πέτρες” και τίμησαν με την ψήφο τους την Χρυσή Αυγή.

Ακούμε τα άκριτα φληναφήματα περί “δημοκρατίας” να ξεστομίζονται από τα χείλια κορακιών και ορνέων σαν ρητορικά παραμύθια για την αποχαύνωση μας, ένα πραγματικό πανηγύρι κυνισμού. Χωρίς να πιστεύουν λέξη από τις ωραίες φράσεις και τα παχιά λόγια τα μεγάλα που σερβίρουν, αποπρασανατολίζουν τους Έλληνες. Λίγο πιο πέρα τα αποκαΐδια και οι στάχτες από τα καμένα βιβλιοπωλεία, τα κατεστραμμένα σχολεία, του Δεκέμβρη 2008, του Φεβρουαρίου 2012, τους ξυλοκοπημένους καθηγητές και φοιτητές απο τις συμμορίες της αριστεάς, την καμμένη γη που αφήνει το ΔΝΤ οι δολοφονημένοι απο τα λαθροστύφη, φίλους των λαθρολάγνων της Υπατίας, σύμβολα βαριά της χρεωκοπίας ενός πολιτικού συστήματος που υποσχέθηκε πολλά και δεν προσέφερε τίποτα. Την “δημοκρατία” σήμερα την εκφράζουν οι σύντροφοι του Τσίπρα Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος που δηλώνει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας για να έλθει ο σοσιαλισμός” και δεν πιστεύει ότι “η ελευθερία του τελείωνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου” (Αυγή 21/6/2008)”, ο τραγικός και φαιδρός αντάρτης των πόλεων Αμυράς, ο σλοβένος Ζιζεκ, πολιτικός καθοδηγητής του, που ονειρεύται την Ελλάδα Κούβα της Μεσογείου και φαντασιώνεται με καρμανιόλες για να την βρεί.

Η λέξη “δημοκρατία” θα περάσει σαν μία ωμή καπηλεία της συλλογικής πίστης σε ένα ανώτερο ιδεώδες. Από την αποφράδα εκείνη ημέρα (24/7/1974) στους Έλληνες και τις Ελληνίδες επιβλήθηκε αργά αλλά σταθερά ο στυγνότερος κομματισμός. Απο το 1981 ομως η δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Οι θεσμοί καταρρακώθηκαν στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος. Καταργήθηκε κάθε θεσμός και διάκριση αξιοκρατίας, κάθε έλεγχος και αξιολόγηση της ανθρώπινης ικανότητας, ευσυνειδησίας,ανιδιοτέλειας , εργατικότητας, ευφυΐας, φαντασίας και δημιουργικότητας. Η Ελλάδα ισοπεδώθηκε προς τα κάτω: στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων. Στα 37+1 αυτά χρόνια αλλά κυρίως από 1981 και μετά μεθοδικά, επιστημονικά ο Έλληνας άνθρωπος, από υπερήφανος, δημιουργικός στην σύλληψη και ηρωικός στην πράξη μεταβλήθηκε σε μιζαδόρος, ζήτουλας, λαμόγιας, ζητιάνος των κομματικών μαγειρείων, αγοραστής χαντρών και καθρεφτών που του πούλαγε η παράγκα της δημοκρατικής παράταξης.

Ανησυχούν για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή οι άνθρωποι που για 37+1 χρόνια εξευτέλιζαν την “δημοκρατία”, άβουλοι, ταπεινοί παθητικά υποταγμένοι στην οποιαδήποτε μοίρας τους και φοβερότερη μοίρα από την κομματοκρατία δεν υπάρχει, αποτελούν την άρχουσα ελίτ, μια άρχουσα ελίτ στενοκέφαλη, απαιτητική, αυταρχική, επίμονη στις ελάχιστες ηλίθιες ιδέες της ριζωμένες στο κουτοπουλίσιο κεφάλι της, πιστό αντίγραφο της κομματικής της ρίζας με μία γερή δόση υστερίας επιπλέον.

Οι εγκάθετοι του Νεοταξίτικου χουντισμού στο όνομα της “δημοκρατίας” αφού προσπάθησαν να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν, το βιβλίο αίσχος της Ρεπούση και του USAID, τώρα βαράνε τις παραδόσεις του, την ιστορία του το είναι του…και βυσσοδομούν ασύστολα κατα της Χρυσής Αυγής, της μόνης πατριωτικής, εθνικής φωνής. Χτυπιούνται για την “δημοκρατία” που κινδυνεύει, απο την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, οι διάφορες καλοταϊσμένες χωματερές και αποθετηρία σκέψεις, οι ΜΚΟ που με πολύ λογισμό, συμπλεγματική μανία ξεπουλάν την Ελλάδα για το μεροκάματο που τους το πληρώνουν οι δουλέμποροι και τα ξένα κέντρα. Η παρουσία των Ελλήνων πατριωτών τους έχει κάνει να βράζουν απο λύσσα. Λύσσαξε η παρέα των ύποπτων ΜΜΕ(ξαπάτησεις), των υποταγμένων πολιτικατζήδων, της σεσημασμένης δημοσιογραφίας, των καλοταϊσμένων δημόσιων διανοούμενων που πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα προσπαθώντας να κάνουν τους Έλληνες αντικείμενα χωρίς μνήμη, χωρίς παρελθόν και μέλλον. Σκυλιά του Παβλόφ που πίσω απο τον μπερντέ της “δημοκρατίας” γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Συμμαχούν με τα ποιο σκοτεινά στοιχεία της δημόσιας ζωής, ξεπουλάνε την ψυχή τους όχι μόνο στον διάβολο αλλά και στον Μαμμωνά απαλλοτριώνοντας τον ελληνισμό και προδίδοντας την ίδια την Δημοκρατία.

Αυτές οι πολιτικές χαλκομανίες επιμένουν στον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής γιατί θέλουν να διακυβερνήσουν τις τύχες της Ελλάδας με την ησυχία τους. Να επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν, με την νέα ονομασία του, να ξεπουλήσουν το Αγαίο και το ονομα της Μακεδονίας, να δώσουν το δικαίωμα στους Μουσουλμάνους της Θράκης να αυτοπροσδιορίζονται, να παραδώσουν την Ελλάδα στα λαθροστίφη και να βρούν μειονότητες ακολουθώντας κατά γράμμα τις αναφορές του State Department.. Αρπαξαν την ψήφο του λαού με την καλοπληρωμένη πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ(ξαπάτησης). Άνθρωπο ανίκανοι να πάν μπροστά – ενώ το λαχταρούν – αν δεν αποκτήσουν απόλυτη κι ανεξέλεγκτη εξουσία, γιατί μόνο να εξουσιάζουν είναι ικανοί. Το συμπέρασμα είναι πως το χαρακτηριστικό του σήμερα είναι ότι το πολιτικό μας σύστημα, η πολιτική μας τάξη αποτελείται απο ανθρώπους που είτε δε θέλουν, είτε δεν έχουν την δύναμη να δουν. Χρεοκοπημένους.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής χαλάει το πάρτι των χρεοκοπημένων… Έχουν πέσει απάνω να την φάνε, να την κατασπαράξουν. Οι αγωνιστές του τότε είχαν συγκεκριμένο εχθρό που περνούσε τα σύνορα με τις σημαίες και τα φουσάτα του. Οι αγωνιστές του σήμερα παλεύουν με μία ύπουλη πέμπτη φάλαγγα που έχει πουλήσει την ψυχή της, αν είχε ποτέ ψυχή, στη Νέα τάξη και δεν υπάρχει ποιο δουλική και ποιο πιστή ψυχή από αυτή που έχει αγοραστεί με ζωντανό μετρητό. Η Χρυσή Αυγή στον αγώνα κατά των ολετήρων μισθοφόρων έχει την δύναμη της θέλησης και το πάθος που βγαίνει από τα τρίσβαθα της καρδιάς και όχι από τα πουγκιά των άνομων συμφερόντων.

maximos

[sc:Πηγή id=”http://greek-observatory.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2494.html” ]

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

15 Σχόλια Άρθρο -φωτιά: Η παρουσία της Χρυσής Αυγής χαλάει το πάρτι των ‘δημοκρατικά’ χρεοκοπημένων κορακιών και ορνέων.!

 • peppas

  πιο πουλημενη αλητοσυμμορια απο αυτα τα καθικια δεν υπαρχει! το αρθρο ειναι τοσο ιλιθιο απο πλευρας υφους που ζοριστικα να το διαβασω….οι σεκιουρηταδες του συστηματος παραγουν και αγανακτισμενη διανοηση….ουστ θολωμενα μυαλα! αντε βρητε καμμια γκομενα και τραβηξτε για καμμια παραλια μποιδες χυσσαυγιτες μπας και ξελλαμπικαρετε .

   

 • Deeεk

  Δημοκρατία είναι να ακούγονται όλοι. Αλλά σ ‘αυτό το site δεν θα έπρεπε να υπηρχαν τόσο κομματικοποιημένα άρθρα. Πολιτικοποιημένα,ναι.
  Ίσως γι αυτο εξαφανίστηκαν και κάποιοι απο δω,προεκλογικα ακόμα όταν εμφανίστηκαν τετοιου είδους κείμενα και διάφορα σχόλια του είδους.
  Αυτά.
   

  • begar

   Τα άρθρα προέρχονται από αναδημοσίευση. Δεν θα μπορούσαμε να παριστάνουμε τους πολιτικά τυφλούς, λες και ζούμε σε άλλη χώρα. Άλλωστε, η πολιτική επηρεάζει άμεσα την οικονομική κατάσταση όλων μας.

   Από κει και πέρα, τα σχόλια είναι ανοικτά σε όλους. Όποιος επιθυμεί μπορεί να σχολιάσει ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία ή μπορεί να απλά να προσπεράσει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει ή δεν του αρέσει.

   Τέλος, αν κάποιος βρεθεί σε ένα μπουφέ, μπορεί να διαλέξει τα φαγητά που επιθυμεί να καταναλώσει και να αφήσει τα υπόλοιπα ανέπαφα. Άλλωστε το blog μας απευθύνεται σε ενήλικες.

   • clv

    Συμφωνώ απόλυτα με τη τοποθέτηση του begar. Σε μια δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλοι. Με το να εθελοτυφλούμε θα κάνουμε κόμματα με ποσοστά 7% να φτάσουν στο 25 πολύ σύντομα. Η γνώση σώζει η άγνοια σκοτώνει. Κρατάμε ότι μας ενδιαφέρει και πετάμε ότι δε μας ταιριάζει. Αυτό συμβαίνει μόνο εφ όσον έχουμε ακούσει τους πάντες. Το ποτήρι που έξυπνα ο begar τοποθέτησε, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει.

 • Deeεk

  Συμφωνώ με το “προσπερνώ” και το έκανα άλλες φορές. Αλλά σ’αυτό βρήκα μεγάλες δόσεις φανατισμού,κατι που δεν μου αρέσει ασχέτως κόμματος.
  Τελος παντων εγώ δεν θα φυγω απο δω. Ήρθα καπου πριν το πάσχα και πραγματικα βοηθήθηκα πάαααρα πολύ ψυχολογικα και ηθικά διαβάζοντας σας, σε μια εποχή που ήμουν ετοιμη να πηδηξω απο το μπαλκονι.
  Απλά θα παιρνω απο το μπουφέ μονο οσα θέλω. Και εύχομαι ο σεφ να μη μου κρατήσει κακία, κι όταν ζητήσω ενα ποτήρι νερό να μου το δώσει  😉

 • Deeεk

  Ευχαριστώ! Τη δροσιά του νά χεις! :)))

 • PA

  Και επειδη εδω τα λεμε ολα ……….. αλλο πραμα δεξιος …. αλλο πραμα εθνικιστης … και αλλο πραμα πατριωτης κ. Μιχαλολιακο.
  Και επειδη πολυς λογος εγινε για ΧΑ τον τελευταιο καιρο καλο ειναι να μην προσπερνουμε ορισμενα πραγματα οπως τα παρακατω.
   
  http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/02/blog-post_15.html
   
  http://artaino.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html

  • GEORGE M

   Δέν είναι κακό πραγμα να είσαι εθνικιστής, ούτε σημαίνει οτι μισείς τους άλλους ανθρώπους που ανήκουν σε άλλα έθνη. Οτι ακούγεται ενάντια στον εθνικισμό είναι εκ του πονηρού απο “διεθνιστικούς” κύκλους της αριστεράς αλλα και της νεοφιλελευθερης δεξιάς. Καταρχήν ο εθνικισμός είναι απλά η προσπάθεια ενός έθνους να επιβληθεί στο χώρο που ζεί και να διαφυλάξει την υπαρξή του, τις παραδόσεις του, την ιστορία και την παιδεία του. Πράγματα αυτονόητα. Ταυτίζεται με τονπατριωτισμό. Και ο εθνικισμός δέν ανήκει σε κανένα κόμμα ή παράταξη αλλα μπορεί να εκφράζεται απο όλους τους χώρους. Ο Μιχαλολιάκος και η Χ.Α. δήλωνουν μεν εθνικιστες αλλα πάσχουν απο ιδεολογικές αγκυλώσεις εθνικοσοσιαλιστικού τύπου. Αν δέν έιχαν αυτη τη γερμανολαγνεία και ήταν ενα εθνικό λαικό κινημα με καθαρά Ελληνικό χαρακτήρα. τωρα θα ήταν ίσως και δευτερο κόμμα. Στην ελληνική κοινωνία όμως υπάρχουν φυσικά άσχημες μνήμες απο την κατοχή. Κατι ανάλογο είναι και οι σταλινικοί που βρισκονται στο ΚΚΕ. Στην Ε.Ε. τόσο ο εθνικοσοσιαλισμός όσο και ο κομουνισμός θεωρούνται εξίσου εγκληματικα και αν ο Χίτλερ σκότωσε καποια εκατομμύρια εβραιους και άλλους, ο Σταλιν σκότωσε πολλαπλάσιους αλλα το αριστεριστικο φασιστικο σκυλολοι που εχει εδραιωθεί στν τύπο, στην πολιτική, στα πανεπιστήμια, αποκρυπτει το σκοτεινό παρελθόν του, τις σφαγες και εκτοπίσεις πληθυσμών, τους τωρινούς τραμπουκισμούς και βία που ασκούν και κατα τα άλλα όλοι προβάλλουν την βία των χρυσαυγιτών. Οταν ενας χρυσαυγιτης δέρνει έιναι τραμπούκος, φασίστας, ναζιστής, εγκληματίας, κλέφτης. Οταν ενας αναρχοαριστερός δέρνει κόσμο ή τα σπάει ή πετάει μολοτωφ έιναι κοινωνικός επαναστάτης και αγωνιστής και αν κλέψει και κανενα μαγαζι κανει “απαλλοτριωση” του μεγάλου κεφαλάιου για τις ανάγκες της “επαναστασης”……

 • PA

  Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο εθνικισμος δεν σημαινει απαραιτητα και καπιταλισμος.
  Για να εισαι εθνικιστης δεν σημαινει οτι πρεπει να δεχεσαι και τους ορους των πλουσιων οπως εχει γινει στο παρελθον.
  Εθνικοσοσιαλισμος δεν υπηρξε ποτε στην Ευρωπη κατα τα αλλα γιατι οπου υπηρχαν εθνικιστικα κινηματα συνεχιζε να υπαρχει και αστικη ταξη.
  Οσο για τον κομμουνισμο, υπαρκτο σοσιαλισμο, δεν ηταν τιποτε αλλο απο ενα φασιστικο καθεστως.
   
  Ο Μιχαλολιακος δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα που κινειται αναφορικα με το οικονομικο μοντελο που υποστηριζει.
  Δεν λεει τιποτα για το δημοσιο τομεα στο προγραμμα του καθως και για τις πολυεθνικες που δραστηριοποιουνται στη χωρα.
  Αντιθετως, δινει ξεκαθαρο στιγμα σε οτι αφορα τις αποψεις του περι πατριωτισμου, τον οποιο αντιλαμβανεται ως αντικομμουνισμο.
   
  Αυτα τα ολιγα !!!
   
   
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>