Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ανάκαμψη με επιστροφή στη δραχμή βλέπει ο Αλαβάνος

Μονόδρομο χαρακτήρισε την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ, εάν καταγγελθεί το μνημόνιο ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος.

Μιλώντας στο ρ/σ Ράδιο 9, εκτίμησε ότι αυτή η εξέλιξη θα μας δώσει δυνατότητες ανάκαμψης. «Το να αποκοπούμε από ένα ισχυρό νόμισμα και να έχουμε ένα εθνικό νόμισμα θα μας δώσει δυνατότητες ανάκαμψης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος, προσθέτοντας ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για το τι θα φέρει μια τέτοια εξέλιξη.

Παραδέχτηκε πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο σαφώς μπορεί να υπάρξει λιτότητα, έκτακτα μέτρα και ελλείψεις, αλλά για ένα μικρό διάστημα μερικών μηνών. Όπως είπε το δίλημμα δεν είναι «ευρώ ή δραχμή», αλλά «ευρώ με το μνημόνιο ή “όχι” στο μνημόνιο με ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη».

Ο κ. Αλαβάνος εκτίμησε πως όλη αυτή η διαδικασία για το σχηματισμό κυβέρνησης γελοιοποιεί τη δημοκρατία και τάχθηκε υπέρ της νέας προσφυγής στις κάλπες.

[sc:Πηγή id=”http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=92875″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>