Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Ανανεώθηκε το άρθρο-παρουσίαση του Fritz! router

Aνανεώθηκε το άρθρο – παρουσίαση του Fritz! και περιλαμβάνει οδηγίες με βάση το τελευταίο firmware που αναπτύχθηκε από την κατασκευάστρια εταιρία.

Για όσους είναι νέοι, αναφερόμαστε σε ένα Modem – router, το οποίο διαθέτει δυνατότητες τηλεφωνικού κέντρου και μπορεί να ρυθμιστεί από εμάς έτσι, ώστε να μπλοκάρει αριθμούς ή σειρές αριθμών της επιλογής μας, για να μη μας τα πρήζουν οι …… ανεπιθύμητοι.

——————————————————————————————————————–

Για όσους διαθέτουν κινητό ANDROID, υπενθυμίζουμε το προγραμματάκι Droid Call Filter που κάνει παπάδες και είναι δωρεάν.

Προσωπικά με έχει αφήσει τόσο ικανοποιημένο, που πλήρωσα 2 ευρώ, για αναβάθμιση στην έκδοση PRO, η οποία δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, απλά ενισχύει οικονομικά τον δημιουργό του προγράμματος.

Χαλάλι του για τις ατέλειωτες μέρες ψυχικής ηρεμίας που μου χάρισε.

Begar


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>