Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ανδρουλάκης: Δεν έδωσε τον όρκο του βουλευτή λόγω Χρυσής Αυγής

Δεν συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν έδωσε τον όρκο του βουλευτή, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία του για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Ανδρουλάκης όσο διήρκησε η τελετή της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών παρέμενε εκτός της αίθουσας της Ολομέλειας. Αργότερα, ωστόσο, προσήλθε στην υπηρεσία του Μητρώου των βουλευτών για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και να υπογράψει.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 3), όσοι βουλευτές απουσιάζουν καθώς και όσοι αποκτούν βουλευτική ιδιότητα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου δίνουν τον όρκο σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις.

Ως εκ τούτου ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να ορκιστεί αύριο οπότε η Βουλή συνεδριάζει για να εκλέξει προεδρείο.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

7 Σχόλια Ανδρουλάκης: Δεν έδωσε τον όρκο του βουλευτή λόγω Χρυσής Αυγής

 • begar

  Ορίστε τυπικό δείγμα ψευτοδημοκράτη, που έχει το θράσος να κατηγορεί τους άλλους για φασίστες.

  Ουστ ρεμάλια!

 • PA

  Αυτα να τα βλεπουν ολοι εκεινοι που ψηφισαν και ισως ξαναψηφισουν τετοια καρναβαλια σαν τον Ανδρουλακη.

 • geokalpas

   Εδώ έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο με ύβρεις στον Χριστό (το ”Μου εις την Νι”) και μας πειράζει που δεν θα ορκιστεί;Ας μην ορκιστεί…και γιατί διαμαρτύρεται;Όσο και αν κάποιος δεν συμφωνεί με την είσοδο της Χ.Α. στην βουλή,είχε μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους.Αυτό είναι το ίδιον της δημοκρατίας.Όποιος δεν συμφωνεί ας κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο.Κι εγώ δεν συμφωνώ με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον ψήφισε ο κόσμος.

 • zaks

  Μπορεί να μην έδωσε όρκο ο Ανδρουλάκης ο «ελευθεριακός κομμουνιστής» – αλλά ψήφισε τα μνημόνια, έκοψε μισθούς, αφαίρεσε συντάξεις και εγκαθίδρυσε τα εργασιακά Γκουαντανάμο,  
   
  Να τον χαίρεστε σύντροφοι τον λάτρη του Χότζα του Μπρέσνιεφ του Γιαρουζέλσκι και του Τσαουσέσκου 

 • portoleone

  Πόσο μεγάλος δημοκράτης μπορεί να είναι ο εν λόγω “κύριος” που αγνοεί επιδεικτικά την ετυμηγορία περίπου μισού εκατομμυρίου Ελλήνων; Η Χ.Α. και η κάθε Χ.Α. δεν μπήκε πραξικοπηματικά στο “ΚΥΝΟβούλιο” … με νόμιμους και έγκυρους ψήφους μπήκε!!
  Α ρε Πούτιν που σας χρειάζεται!!!!!!!!!!!!!
   
  Τελικά, σ’ αυτή την χώρα η δημοκρατία έχει πεθάνει προ πολλού … κρίμα και πάλι κρίμα σε όσους έχυσαν το αίμα τους για να το παίζουμε εμείς “δημοκράτες” και “ελεύθεροι”

 • noname

  Στη θέση του θα έδινα παραίτηση από ντροπή. Αλλά ποουουουουού, χρειάζεται τσίπα για να το κάνεις αυτό και δεν έχει ίχνος.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>