Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Απάτη ή γελοιότητα; Λάθος μετάφραση στη συμφωνία!

Πρωτοφανής απάτη επιχειρήθηκε από την τρόϊκα και καθώς καταγγέλλει η ΝΔ η ελληνική μετάφραση δεν έχει καμμία σχέση με το αγγλικό πρωτότυπο κείμενο και αυτό δείχνει ότι η τρόϊκα προσπαθεί να κάνει αυτό που έκανε και στο Μνημόνιο: Να υπογραφεί η συμφωνία χωρίς κανείς να ξέρει τι υπογράφει!

Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστέρησε η συνάντηση. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης επέμεινε να δει τ επίσημα μεταφρασμένο κείμενο της συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τα γραφεία του κόμματός του στο Νέο Κόσμο προς το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Τα στενά περιθώρια είναι σαν τα στενά παπούτσια. Βιάζεσαι να απαλλαγείς όσο πιο γρήγορα από αυτά». Ακολούθως, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε: «Ο χρόνος ως σημείο εκβιασμού από τους δανειστές μας με προβληματίζει για τις βαθειές προθέσεις τους».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>