Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αποκάλυψη> Πάμε για επαναληπτικές εκλογές στις 10 Ιουνίου. Ο Μολυβιάτης αναλαμβάνει να ενώσει την κεντροδεξιά!

Παρότι μας χωρίζουν ελάχιστες ώρες από τις κάλπες αρχίζει να παίζει δυνατά το σενάριο των επαναληπτικών εκλογών με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 10 Ιουνίου που γιορτάζουν οι μερακλήδες οι Άγιοι Πάντες!

Κορυφαία στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θεωρούν πολύ πιθανό αυτό το σενάριο μια και περιμένουν να βγουν φίδια από τις κάλπες. Τα ποσοστά των δύο κομμάτων βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά και ειδικά στη ΝΔ ακούγεται ότι από Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις με κορυφαία στελέχη να ζητούν την επάνοδο ενός από τους Καραμανλή -Μολυβιάτη για να ενώσουν την κεντροδεξιά. Απίστευτες ζυμώσεις λαμβάνουν χώρα στα πέριξ της Συγγρού. Από την άλλη στο στρατόπεδο του Βενιζέλου αισθάνονται ικανοποίηση γιατί όχι μόνο κατάφεραν να διπλασιάσουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ αλλά και γιατί ο Βενιζέλος ακουμπάει τον Σαμαρά.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παρά τις διαρροές της Συγγρού περί του αντιθέτου, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής-κάτω από τις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κερδίζει έδαφος ενώ πολύ καλά πάει και ο Πάνος Καμμένος παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχεται από τη Συγγρού.

Ανεβασμένοι είναι ακόμη οι Μάνος, Οικολόγοι Πράσινοι, Πειρατές, Τζίμερος, Καζάκης δηλαδή όλα τα μικρά κόμματα!

Στο μεταξύ μετά την επιστολή του Τσίπρα στον Γιαννίτση με την οποία του εφιστά την προσοχή στους κινδύνους αλλοίωσης των αποτελεσμάτων όλοι οι αρχηγοί των μικρών κομμάτων βρίσκονται στη τσίτα-ενώ κατεβαίνουν και ξένοι παρατηρητές με σκοπό να αντιμετωπισθεί κάθε σενάριο αλλοίωσης!

kourdistoportocali.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>