ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ “ΜΕΓΑΛΑ” ΜΜΕ

Γράφει ο Γιάννης Ελαφρός*

Με αφορμή το περιστατικό της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2012 στον ΑΝΤ1 και τις μετέπειτα λυσσαλέες αναμεταδόσεις (μέτρησα 20 φορές σε μία ώρα στο ίδιο κανάλι) και τις επαναλαμβανόμενες σαν πλύση εγκεφάλου, υπερφίαλες, αλλά κατά τα άλλα «δημοκρατικές» δηλώσεις πρωτίστως των ΜΜΕ και ακολούθως των κομμάτων περί «ανθρώπινης βιαιοπραγίας», θα ήθελα να υποβάλω και τη δική μου άποψη για το τι είναι «ανθρώπινη βιαιοπραγία», ύστερα από τις άπειρες φορές που το άκουσα τις τελευταίες ημέρες:

– Βιαιοπραγία είναι οι πάνω από 2000 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών μετά την είσοδό μας στο μνημόνιο, λόγω φτώχειας, ανέχειας και οικονομικής εξαθλίωσης.

– Βιαιοπραγία είναι να παραδίδεις τη χώρα σου στα χέρια των κερδοσκόπων από το ιστορικό Καστελόριζο, χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς επακριβή ενημέρωση του λαού για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

– Βιαιοπραγία είναι να καταρρακώνεται οικονομικά η χώρα που ΕΣΥ κυβερνάς και να θεωρείς και να διώκεις ως ΜΟΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ τους δημόσιους υπάλληλους που ΕΣΥ διόρισες.

– Βιαιοπραγία είναι να χαρακτηρίζεις τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «αυτιστικά» και «αντιπαραγωγικά» ενώ είσαι ο προϊστάμενός τους.

– Βιαιοπραγία είναι να τιμωρείς ρατσιστικά τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών και να τους υπερφορολογείς ενώ ταυτόχρονα τους στερείς και τα δώρα, παρά το γεγονός ότι οι νόμοι και το σύνταγμα της Ελλάδας σε διαψεύδουν κατηγορηματικά.

– Βιαιοπραγία είναι να θεωρείς παράνομους τους συνταξιούχους κάτω των 60 ετών όταν τολμήσουν να συμπληρώσουν την τσεκουρωμένη σύνταξή τους με άλλη νόμιμη απασχόληση, όταν την ίδια στιγμή εσύ φρόντισες να λαμβάνεις ΚΑΙ βουλευτική σύνταξη με μόλις 8 χρόνια «υπηρεσίας».

– Βιαιοπραγία είναι να δηλώνεις δημοσίως ότι δεν είναι δυνατόν να επιβαρυνθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ του φτωχού πολίτη με χαράτσια της εφορίας διότι είναι δημόσιο αγαθό και να κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό μετά από 3 μήνες.

– Βιαιοπραγία είναι όταν ενώ πρέπει να πάρεις οικονομικά μέτρα ύψους 300 εκατ. ευρώ για να μας δώσει η τρόικα την επόμενη δόση, να αποφασίζεις να πετσοκόψεις τις επικουρικές συντάξεις του Ελληνικού λαού, και μετά από 2 μήνες στην προεκλογική σου εκστρατεία να παρουσιάζεις διάφορες ΑΛΛΕΣ ανώδυνες λύσεις για εξεύρεση χρημάτων.

– Βιαιοπραγία είναι να αλλάζεις κατά το δοκούν φορολογικούς νόμους κάθε μήνα, γιατί είσαι ανάξιος να πατάξεις την φοροδιαφυγή της εκλογικής σου πελατείας.

– Βιαιοπραγία είναι όταν τόσο αβασάνιστα ωθείς τους νέους να μεταναστεύσουν για να βρουν δουλειά, ενώ τόσο υποκριτικά υπόσχεσαι προεκλογικά νέες θέσεις εργασίας.

– Βιαιοπραγία είναι να μην δέχεσαι στα Ελληνικά νοσοκομεία τους Έλληνες ασφαλιζόμενους πολίτες αν δεν προπληρώσουν το ποσό των 5 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα να δέχεσαι αναντίρρητα και δωρεάν όλους τους λαθρομετανάστες.

– Βιαιοπραγία είναι να προθυμοποιείσαι να μετατρέψεις τη χώρα σου σε διεθνή αποθήκη ψυχών, να τους παρέχεις τη δυνατότητα «μαύρης εργασίας» ως εργάτες στα χωράφια και στις οικοδομές εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, να αυξάνεται ραγδαία η υπάρχουσα εγκληματικότητα και να παρουσιάζεις ως λύση του προβλήματος την νόμιμη ένταξή τους στην Ελληνική κοινωνία ως Έλληνες πολίτες.

– Βιαιοπραγία είναι όταν στερείς από τα παιδιά στο σχολείο τα βιβλία τους και τα υποχρεώνεις να διαβάζουν από φωτοτυπίες ή να πληρώνουν οι γονείς τους για τα βιβλία που θα έπρεπε να τους παρείχες, ενώ ταυτόχρονα και απλόχερα επιχορηγείς με 80 εκατ. ευρώ το Μέγαρο μουσικής την ίδια ακριβώς περίοδο.

– Βιαιοπραγία είναι όταν επιχορηγείς τα κόμματα (τον εαυτό σου δηλαδή) με 30 εκατ. ευρώ για το έτος και άλλα 30 εκατ. ευρώ εκτάκτως για εκλογές, ενώ παράλληλα αφήνεις τους γέρους και τους αρρώστους στην τύχη τους στερώντας τους τα φάρμακα.

– Βιαιοπραγία είναι όταν επιτρέπεις σε δημοσιογράφους ζωντανά σε τηλεοπτικές εκπομπές να τηλεφωνούν σε εισαγγελείς, και συνομιλώντας με το μικρό τους όνομα σαν φιλαράκια να παραγγέλλουν την αυτόφωρη δίωξη άλλων πολιτών (κατά τη διάρκεια του επίμαχου περιστατικού όπου ΜΟΝΟ σε διάφορα blogs αναρτήθηκε).

Αυτά κατά τη ταπεινή γνώμη μου αποτελούν μερικές πραγματικές βιαιοπραγίες και απ’ όσο γνωρίζω, για ΚΑΝΕΝΑ δεν ακολουθήθηκε ΠΟΤΕ η αυτόφωρη διαδικασία ή έστω κανονική διαδικασία δίωξης για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.

Είμαι σίγουρος ότι ξέχασα πάρα πολλές ακόμη βιαιοπραγίες που σε πολλούς πιθανώς να έρχονται στο μυαλό. Δεν με νοιάζει πραγματικά, ούτε ποιος ήταν, ούτε τι ήταν, ούτε από πού κατάγεται, ούτε σε ποιο κόμμα ανήκει αυτός που έριξε νερό στη μία κυρία και χτύπησε μία άλλη κυρία. Σίγουρα το γεγονός ότι είναι άντρας δεν τον τιμά. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο το γεγονός ότι εκείνες είναι γυναίκες, τους δίνει το δικαίωμα να προκαλούν και να βρίζουν άντρες με το όνομα «φασισταριό» και ο παρουσιαστής να τις παρακολουθεί ανέκφραστος έως συγκαταβατικός. Επιπροσθέτως, η ΚΡΥΟΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στις παραπάνω κυρίες συνέβησαν τη συγκεκριμένη μέρα και μόνο. Για τον Ελληνικό λαό αντιθέτως, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω τα «μεγάλα» Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» είναι το εξής:

Με ανείπωτη μανία από το πρωί περίπου 10:00 της Πέμπτης, κατακλύζετε τα Ελληνικά σπίτια με έκτακτες εκπομπές, πέρα από τις ήδη υπάρχουσες, ανεξαρτήτως όλα τα «μεγάλα» τηλεοπτικά κανάλια, προβάλλοντας περίπου 20 φορές σε μία ώρα το επίμαχο βίντεο.

1. Τι ακριβώς περιμένετε να πετύχετε;

α. Να πείσετε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν άλλο κόμμα; Μα δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι προκαλείτε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, αφού ο κόσμος είναι ήδη θυμωμένος με την διαφθορά, την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και την ατιμωρησία των πραγματικά υπευθύνων; Είστε τόσο αφελείς ή μήπως τόσο διαπλεκόμενοι μαζί με τους πραγματικά υπεύθυνους, που τώρα πια δεν μπορείτε να κάνετε πίσω;

β. Να αποδείξετε ότι Δημοκρατία είστε εσείς και αποφασίζετε να ακυρώσετε ένα κόμμα που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος και ακολούθησαν 440.000 Έλληνες πολίτες; Ας πούμε ότι το καταφέρνετε και ανακηρύσσεται η Χρυσή Αυγή παράνομη. Μετά; Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει; Ελπίζω ναι και ελπίζω επίσης να μην είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκετε.

2. Για ποιές από τις παραπάνω βιαιοπραγίες επιδείξατε τόση μανία απόδοσης δικαιοσύνης μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Ρητορικό το ερώτημα, δεν περιμένω απάντηση γιατί την ξέρω. Εφόσον δεν ασχοληθήκατε με κανένα από αυτά, μήπως λογικά κάποιος πρέπει να υποθέσει ότι απλά δεν σας ενδιαφέρει το ίδιο με αυτό που επιλέξατε;

3. Τόσοι πολλοί ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, που η δουλειά σας είναι να ψάχνετε και βρίσκετε τα «άπλυτα» των ΠΑΝΤΩΝ, γιατί δεν ασχοληθήκατε με το να βρείτε τις παρανομίες, παρατυπίες και εγκλήματα αυτών που μας έφεραν σε αυτό το χάλι;

Εκτός… και αν κάνω λάθος και ο κύριος Κασιδιάρης είναι ο υπαίτιος για όλα τα δεινά της χώρας, γι’ αυτό και η εμμονή σας. Τώρα που το σκέφτομαι καλά, μάλλον έτσι θα είναι…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ….

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

* ο Γιάννης Ελαφρός είναι Απόστρατος Αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.