ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Τελευταία ενημέρωση την 08 Φεβ 2012 — 15:14

ΒΟΜΒΑ της Συλβάνας Ράπτη, πριν από λίγο: Οι εκπρόσωποι της Τρόικας θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για τα νέα μέτρα!

Βόμβα μεγατόνων για τους εκπροσώπους της Τρόικας και το “Μνημόνιο 2”, που με το μαχαίρι στο λαιμό, εκβιάζουν να υπογράψει η Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε, πριν λίγο, η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συλβάνα Ράπτη στον Real FM, και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αποκάλυψε ότι εντός της ημέρας οι εκπρόσωποι της Τρόικας, στην Ελλάδα, θα ειδοποιηθούν προκειμένου να παραστούν στο Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα νέα μέτρα και το πού πιστεύον ότι θα οδηγήσουν την κατάσταση στην Ελλάδα. Θα πρέπει να εκθέσουν στο Ευρωκοινοβούλιο όλο το σκεπτικό τους για το τι θέλουν να πετύχουν με τα νέα μέτρα (αφού – όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει στο planet-greece – και κατ’ ομολογία της Τρόικας, τα προηγούμενα μέτρα απέτυχαν παταγωδώς. Για την ακρίβεια είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα).

Σε εύστοχη επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου ό,τι αυτό θα πρέπει να γίνει πριν την Κυριακή, οπότε και αναμένεται η ψήφιση του “Μνημονίου 2” στη Βουλή, η Συλβάνα Ράπτη τόνισε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου οι εκπρόσωποι να παρευρεθούν στο Ευρωκοινοβούλιο πριν την Κυριακή για τις απαραίτητες εξηγήσει

Ένα σχόλιο σχετικά με το “ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ”

  1. Χειρότερη από το ψέμα είναι η μισή αλήθεια. Άκουσα την συνέντευξη και ειπώθηκαν ΤΑ τέρατα. Μακάρι και το συγκεκριμένο να μην είναι μπαρούφα προς εκτόνωση των νεύρων μας.
    Και ερωτησούλα: έρχεται ένας καθίκης και σου λέει πούλα τη γυναίκα σου και το παιδί σου και θα σου δίνω μια τυρόπιτα την ημέρα για να ζήσεις. Εσύ το κάνεις. Αυτός είναι δεδομένος καθίκης. Εσύ τι είσαι (βουλευτή); Ή προδότης ή μαλάκας. Διάλεξε…..
     

Απάντηση