Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΒΟΜΒΑ- Το ΔΝΤ βάζει βέτο στην επόμενη δόση

To ΔΝΤ έχει στα σχεδιά του να βάλει “φρένο” στην εκταμίευση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα, ζητώντας από τους Ευρωπαίους να προχωρήσουν σε νέα αναδιάρθρωση χρέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Θάνου Δημάδη, το Ταμείο έχει θέσει ως κεντρικό στόχο την επαναφορά του χρέους της Ελλάδας στο 120% του ΑΕΠ έως το 2020 προειμένου να καταστεί βιώσιμο το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ανώτατο στέλεχος του ΔΝΤ με συμμετοχή στο ΔΣ του Ταμείου, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας δήλωσε ότι «ρόλος του Ταμείου είναι η προσωρινή παροχή ρευστότητας και όχι ο ρόλος του επ’ αόριστον δανειστή» ενώ εκτίμησε πως το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από την χρηματοδοτική στήριξη της Ελλάδας εντός του 2013 διατηρώντας έναν τεχνικά συμβουλευτικό ρόλο.

Έτσι το ΔΝΤ φαίνεται πως ετοιμάζεται να θέσει βέτο προς τους Ευρωπαίους ζητώντας μια μόνιμη λύση για το χρέος της Ελλάδας απαιτώντας αποφάσεις για νέα αναδιάρθρωση.

spirospero.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>