Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Γλιτώνουν το «ψαλίδι» οι συντάξεις του ΟΓΑ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να μειωθούν κατά 30 ευρώ το μήνα οι συντάξεις του ΟΓΑ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις, τόσο του Φώτη Κουβέλη, όσο και του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, το σενάριο μείωσης των συντάξεων των αγροτών δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Γ. Στουρνάρα ότι στο βασικό σενάριο του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ δεν περιλαμβάνονται οι περικοπές στις συντάξεις του ΟΓΑ.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη ο οποίος τόνισε: «Οι συντάξεις του ΟΓΑ δεν πρέπει να περικοπούν και δεν θα περικοπούν».

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ η επεξεργασία των μέτρων των 11,5 δισ. δεν έχει ολοκληρωθεί και θα υπάρξει νέα συνάντηση των τριών αρχηγών.

24h NewsRoom


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Γλιτώνουν το «ψαλίδι» οι συντάξεις του ΟΓΑ

 • begar

  Ε βέβαια. Σου λέει “κάτσε να γλύψουμε τα αγράμματα γεροντάκια που μας ψήφισαν, ώστε να αισθανθούν δικαιωμένα για την επιλογή τους”.

 • MANOLITO

  Άσε τι λέει η κυβέρνηση. Δεν κάνει κουμάντο αυτή. Κουμάντο κάνει η τρόικα. Όταν θα έρθει “με το κακό” οι περικοπές που θα διατάξει να γίνουν θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

  • begar

   Συμφωνώ μαζί σου, απλά σχολιάζω το σκεπτικό των …. διαρροών. Όπως γίνεται με τους μισθούς των ενστόλων, θα βγει η κυβέρνηση και θα πει ότι πάλεψε για ένστολους και αγρότες, αλλά δεν τα κατάφερε.
   Παπατζηλίκια δηλαδή. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>