“Γραμμή” ΔΗΜΑΡ για ψήφο στη ΝΔ !

Μια απίστευτη αποκάλυψη έχει το σημερινό φύλλο της Αυγής: Σε ηλεκτρονικό του μήνυμα που υποκλάπηκε από μια λίστα του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ, ο γνωστός ακαδημαϊκός Κίμων Χατζημπίρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων υποστηριζόμενος από τη ΔΗΜΑΡ, προτρέπει να αποδοθεί τιμή “σε εκείνους τους προοδευτικούς πολίτες που κλείνοντας τη μύτη πίσω από το παραβάν επέλεξαν με φρίκη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ”.

Η φρίκη βέβαια προέρχεται κατά βάση από το σκεπτικό του Κίμωνα Χατζημπίρου: Το εκλογικό αποτέλεσμα και η νίκη του Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ φέρνει “μια απέραντη ανακούφιση που γλιτώσαμε το χειρότερο” αφού “απεφεύχθη ο επερχόμενος αιφνίδιος θάνατος και δόθηκε στον τόπο παράταση ζωής μερικών μηνών τουλάχιστον”!!!

Υπήρξε λοιπόν μια ενδόμυχη τάση σε στελέχη και μέλη της ΔΗΜΑΡ να ταχθούν υπέρ της Δεξιάς στον ιδιότυπο διπολισμό της προεκλογικής μάχης. Το στοιχείο αυτό είναι μάλλον ιδιαίτερα κρίσιμο για να βγάλει κανείς συμπεράσματα και ως προς τη μετεκλογική στάση της ΔΗΜΑΡ και συγκεκριμένα στο αν θα συνδράμει μια μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ.

Η χτεσινή (Δευτέρα) απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ανάφερε λιτά αλλά αποκαλυπτικά ότι “τυχόν κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να εξασφαλίζει προγραμματική συμφωνία και να απαρτίζεται από φερέγγυα πρόσωπα, όπως, άλλωστε, η ΔΗΜΑΡ και πριν από τις εκλογές είχε αναδείξει με το Σχέδιο Διακυβέρνησης της χώρας”.

[sc:Πηγή id=”http://mao.gr/2012/06/19/xatzibiros-nd/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.