ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ με έδρα την Αθήνα, οδός Ραγκαβή 101 τηλ. 2106457133,  6977417052

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  _____________________________________________________

Σας καλούμε  ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 12   στο  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ , οδός ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 2 ( ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΣΤΟΝ ΠΕΖΌΔΡΟΜΟ) στα Τρίκαλα  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 24310 28291    e-mail: achillion@rphotels.gr  στην  ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 1ος ΟΡΟΦΟ ,  στην συνέντευξη τύπου του Προέδρου της  ΚΙΝΗΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ   Μπαρτζώκη Γιώργου,  όπου  θ’ αναφέρει προς τους κατοίκους των Τρικάλων   αναλυτικά τον Νόμο ΚΑΤΣΕΛΗ   3869/2010 περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών απαλλαγή –ρύθμιση των χρεών   καθώς  και στην επιστροφή των εξόδων φακέλων των δανείων των δανειοληπτών  σύμφωνα με σχετική νομολογία και υπουργικές αποφάσεις που πρέπει οι δανειολήπτες να εφαρμόσουμε και να διεκδικήσουμε τα αχρεωστήτως καταβληθέντα χρηματικά ποσά .

Επίσης  θα καταθέσει την ολοκληρωμένη νομοθετική παρέμβαση που θα προτείνει η καταναλωτική οργάνωση προς τον Υπουργό Εργασίας και το Γραμματέα καταναλωτή   για την τροποποίηση του  Νόμου ΚΑΤΣΕΛΗ   3869/2010 περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών και την ρητή και σαφή ένταξη  των ΕΜΠΟΡΩΝ  με την δυνατότητα για απαλλαγή και ρύθμιση των χρεών τους, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

Τα γραφεία μας είναι:

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ-  ΕΔΡΑ

Ραγκαβή 101, (δίπλα Ειρηνοδικείου Αθηνών )  τηλ. 2106457133

Καθώς και τα ισόγεια με την επωνυμία

Ταυτότητα Δανειοληπτών

 

ΛΑΡΙΣΑΣ, οδός Γρηγορίου Ε’ (έναντι Ναού Αγίου Νικολάου)

τηλ. 2410615910

ΒΟΛΟΥ, οδός Κ.Καρτάλη 199

τηλ. 2421043353

 ΠΑΤΡΑΣ   οδός  Σατωβριάνδου  19

τηλ. 2610225545

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  οδός  Υψηλάντου 66

τηλ. 2441021419

 

2-7-2012

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.