Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δεν δίνει η ΤτΕ τα στοιχεία για τα δάνεια των κομμάτων

Έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος που διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αναφέρει ότι «οι όροι χορήγησης δανείων και παροχής εγγυήσεων από τα πιστωτικά ιδρύματα (επιτόκιο, διάρκεια κλπ), δεν καθορίζονται διοικητικά με αποφάσεις της ΤτΕ αλλά ελεύθερα με τραπεζικά κριτήρια, στο πλαίσιο της Συνθήκης της ΕΕ».

Ωστόσο, η Τράπεζα της Ελλάδος επισημαίνει ότι έχει καθορίσει υποχρεώσεις για την ύπαρξη διαδικασιών διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικού ελέγχου ενώ έχει καθορίσει και τα διοικητικά όργανα που θα ελέγχουν την επάρκεια και την τήρηση των διαδικασιών αυτών (Εσωτερική Επιθεώρηση, Επιτροπή Ελέγχου κλπ).

Επιπλέον, η Τράπεζα της Ελλάδος επισημαίνει ότι κάθε τρία χρόνια κάθε πιστωτικό ίδρυμα είναι υποχρεωμένο να αναθέτει σε ορκωτούς ελεγκτές την αξιολόγηση της επάρκειας του συστήματος εσωτερικού ελέγχου σε ατομική και ενοποιημένη βάση. Η ΤτΕ αξιολογεί την τήρηση των υποχρεώσεων αυτών λαμβάνοντας τα αναγκαία διορθωτικά ή κυρωτικά μέτρα όπου απαιτείται.

Όμως, όπως σπεύδει να υπογραμμίσει η Τράπεζα της Ελλάδος, «τα σχετικά στοιχεία που περιέχονται σε γνώση της, τα πορίσματα που εκπονούνται και τα μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο της άσκησης της εποπτικής της αρμοδιότητας δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτονται, σύμφωνα με το Ν. 3601/2007, όπως ισχύει, και ειδικότερα τις διατάξεις περί υπηρεσιακού-επαγγελματικού απορρήτου».

Τι λέει το ΥΠΟΙΚ

Αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας υπογραμμίζει ότι «η σύναψη δανείων, μεταξύ των πιστωτικών ιδρυμάτων και των συναλλασσομένων με αυτά μερών, διακρίνεται από εξ  ολοκλήρου ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια εντός της ελεύθερης αγοράς, καθώς και από σχηματισμό σχετικών προβλέψεων εκ μέρους των πρώτων, για κάλυψη πιστωτικών κινδύνων».

Τα δύο έγγραφα διαβιβάστηκαν μετά την ψήφιση της τροπολογίας για την αμνηστία διοικητικών συμβουλίων τραπεζών για δάνεια που χορήγησαν σε ΝΠΔΔ ή Ιδιωτικού Τομέα του Δημοσίου.
Στοιχεία για το ύψος των δανείων που χορηγήθηκαν στα κόμματα είχε ζητήσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Την ίδια ώρα, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, εκκρεμεί η διαβίβαση στη Βουλή έγγραφης απάντησης στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη ο οποίος είχε απευθυνθεί στον κ. Ρουπακιώτη ζητώντας του να αποστείλει τα στοιχεία για τις εκκρεμείς ή τελειωθείσες υποθέσεις απιστίας με καταδικαστικές αποφάσεις κατά διοικήσεων τραπεζών για δάνεια προς ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ του Δημόσιου Τομέα.

Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης επιχειρώντας να προλάβει το ενδεχόμενο επίκλησης των προσωπικών δεδομένων, έχει επισημάνει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δύναται να παραθέσει στη Βουλή, περί προσώπων τα αρχικά του ονόματος και επωνύμου.

tvxs.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

21 Σχόλια Δεν δίνει η ΤτΕ τα στοιχεία για τα δάνεια των κομμάτων

 • PA

  Παραθετω αποσπασμα απο το παραπανω αρθρο
  “Έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος που διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αναφέρει ότι «οι όροι χορήγησης δανείων και παροχής εγγυήσεων από τα πιστωτικά ιδρύματα (επιτόκιο, διάρκεια κλπ), δεν καθορίζονται διοικητικά με αποφάσεις της ΤτΕ αλλά ελεύθερα με τραπεζικά κριτήρια, στο πλαίσιο της Συνθήκης της ΕΕ».”
  Ως απαντηση παραθετω απο περιοδικο ΔΙΚΗ …
  “Αν γενικοί όροι συναλλαγών ενός πιστωτικού ιδρύματος κριθούν καταχρηστικοί με δικαστική απόφαση επί συλλογικής αγωγής, η επίδραση των κρίσεών της για τη διαμόρφωση συναφών γενικών όρων συναλλαγών που υιοθετούν άλλα πιστωτικά ιδρύματα, πρέπει να έχει πρωτίστως ως όχημα θεσμούς εποπτείας, διαμεσολάβησης και διαβούλευσης, όπως είναι ιδίως η Τράπεζα της Ελλάδος, ο Συνήγορος του Καταναλωτή και ο Μεσολαβητής Τραπεζικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών. Η παρέμβαση του νομοθέτη πρέπει, σε ανάλογες περιπτώσεις, να αποτελεί το ultimum refugium και να επιχειρείται με φειδώ και αυτοσυγκράτηση.”
  ΠΗΓΗ – http://www.kostasbeys.gr/articles.php?s=4&mid=1479&mnu=3&id=23026
  – Η ΑΠ1219/2001 ειναι αμετακλητη αποφαση επι συλλογικης αγωγης και κατα συνεπεια ειναι δεσμευτικη εναντι παντων. Η ΤτΕ οφειλει να εποπτευει λοιπον τις εμπορικες τραπεζες αναφορικα με την τηρηση των δεσμευσεων της ΑΠ1219/2001.
  – Ποιο πλαισιο και ποια συνθηκη της ΕΕ … μπορει η ΤτΕ να προσδιορισει επακριβως την συγκεκριμενη συνθηκη της ΕΕ … η λεμε κατι ετσι και ο οποιος μαλακας πιστεψε αυτα που λεμε εχει καλως.
   
  Παραθετω ξανα αποσπασμα απο παραπανω …
  “Όμως, όπως σπεύδει να υπογραμμίσει η Τράπεζα της Ελλάδος, «τα σχετικά στοιχεία που περιέχονται σε γνώση της, τα πορίσματα που εκπονούνται και τα μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο της άσκησης της εποπτικής της αρμοδιότητας δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτονται, σύμφωνα με το Ν. 3601/2007, όπως ισχύει, και ειδικότερα τις διατάξεις περί υπηρεσιακού-επαγγελματικού απορρήτου».”
  Και ερωτω …
  – Ναι ενταξει, μην μας αποκαλυπτετε τα στοιχεια σας … καντε τα με αυγα και φατε τα τελος παντων.
  – Απο ‘κει και περα … γιατι δεν εγκαλειτε τις εμπορικες τραπεζες για παραβαση της ΑΠ1219/2001 ως οχημα εποπτειας το οποιο ειστε και τις αφηνετε να υπαρχουν ακομα δεδομενου οτι τα επιτοκια σε καταναλωτικα, καρτες και μερικα επιχειρηματικα συνεχιζουν να ειναι εν ετη 2013 … δηλαδη 12 χρονια μετα απο αυτη την ιστορικη αποφαση … υπερανω των εξωτραπεζικων επιτοκιων.
   
  Κλεινω λεγοντας οτι δεν σχολιαζω δηλωσεις Στουρναρα διοτι το ατομο ειναι σε τροχια εικονικης πραγματικοτητος με πρωταγωνιστη τον εαυτο του.
  Θα τα πουμε ομως καποια στιγμη πολυ καλα και με αυτον τον βιαστη του πολιτευματος αλλα και των νομων που το διεπουν οπως και με ολους τους υπολοιπους συνενοχους στο βιασμο.
  Tι λετε και εσεις κ. Προβοπουλε !!!
   

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  @PA
  My respect!

 • ΠΕΤΡΟΣ

  Καλημέρα σε όλους.
  Τα δεδομένα αλλάζουν……….
  Όποιος μένει στάσιμος θα τον καταβροχθίσουν οι τράπεζες.
  Το κουβάρι ΤΩΡΑ ξεδιπλώνεται.

  • begar

   Τα δεδομένα αλλάζουν, αλλά όχι μόνο από εκεί τα περιμένεις εσύ.

   Σε λίγο οι συντάξεις και οι μισθοί θα φτάσουν σε επίπεδα φτώχειας και κανένας δεν θα μπορεί να πληρώσει κανέναν.

   Οπότε, ή θα παρακολουθούμε απαθείς να μας παίρνουν και τα σώβρακα ή θα γίνει της πουτάνας, με ο,τι αυτό σημαίνει.

   Ένα είναι το σίγουρο. Ότι, παρά τα ψέματα που μας αραδιάζουν, καθημερινά πάμε από το κακό στο χειρότερο και σύντομα μας βλέπω με δραχμούλες και φαλιρισμένους.

  • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

   Καλημέρα ΠΕΤΡΟ, αν μπορείς αποσαφήνισε σε παρακαλώ το τελευταίο, γιατί (επειδή ακόμα έχω παραφυάδες γνωστών μου στα τραπεζοκαρτέλ) μαθαίνω πως πάνε σούμπιτα για φούντο μετά το Φθινόπωρο.

 • begar

  Και ένα πράγμα που κατάλαβα πολύ καλά, είναι πως δεν είναι ανάγκη να σου πάρει η τράπεζα το σπίτι. Σου το παίρνει όποτε θέλει το κράτος, φορτώνοντας σε με φόρους, που δεν μπορείς να πληρώσεις. Απλά πράγματα.

  Προχθές βγήκε στην TV ο Βαρβιτσιώτης και είπε χωρίς καμία ντροπή, πως όποιος δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους των ακινήτων του, ας τα πουλήσει.

 • ΠΕΤΡΟΣ

  Αυτά που περιμένω εγώ είναι πολλά.
  Είναι σύνθετα και απλά ταυτόχρονα.
  Τράπεζες ίσον κράτος και κράτος ίσον τράπεζες.
  Η άμυνα έχει ήδη αλλάξει και η επίθεση είναι διαφορετική.
  Δεν μένω στάσιμος να περιμένω.
  Οι αποφάσεις είναι αυτές που είναι, οι ερμηνείες……..????????????
  Ο ρόλος των δικαστών?
  Σε πιο επίπεδο είναι πολλαπλά διφορούμενες?
  Δες και αυτό.
   http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=137529
  Ο ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

  • begar

   Καλά κάνεις και επαγρυπνείς.

   Αυτό που λέω εγώ είναι ότι σε λίγο δεν θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό, και αυτό το θέτω πρώτο ως προτεραιότητα.

   Κατά τα άλλα, όλα καλά; Καιρό έχουμε να τα πούμε!

  • Άρης

   Στο παραπάνω σχόλιο του ΠΕΤΡΟΣ για τον “ΜΕΓΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ”
    με το σχετικό λινκ με τιτλο :
   “Να δοθεί στον Γιούνκερ η ελληνική ιθαγένεια ζητά ο Σιούφας”
    
   Το “γιατί ” ομως έχει ένας εισπρακτορας ερωτευεται χωρες οφ-σορ εχει πολύ ενδιαφέρον ….Γελάω πολύ για τον έρωτά τους και παίρνω σφουγγαρόπανο να καθαρίσω την περιρρέουσα γλιτσα που μας έχει κατακλείσει .
   Λουξεμβούργο: Στο στόχαστρο «πλυντήριο-ΑΑΑ»
   Μετά την Κύπρο τα πυρά στο Μεγάλο Δουκάτο των offshore
   http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=353174

   “Λουξεμβούργο , ωραίο μου πλυντήριο”

   http://info-war.gr/2013/05/λουξεμβούργο-αγαπημένο-μου-πλυντήρι/

 • ΠΕΤΡΟΣ

  Προβοπουλε αυτό δεν το γνωρίζεις?
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EUROBANK ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ LEHMAN

  Με ιδιάιτερη χαρά το Δικηγορικό γραφείο ΚΟΚΚΙΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ανακοινώνει ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαιώσε πανηγυρικά τους πελάτες μας που είχαν επενδύσει μέσω της τράπεζας Eurobank σε δομημένα προιόντα Lehman με την υπ αριθ. 8792/2010 απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων που εκδόθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2010. Το δικαστήριο διατάσσει την συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της Τράπεζας μέχρι του αιτουμένου ποσού θεωρώντας μεταξύ των άλλων ότι η τράπεζα υπήρξε ο μόνος αντισυμβαλλόμενος του αιτούντος πελάτη μας ο οποίος «καθοδηγούμενος από αυτήν συνήψε με την καθ ης δύο συμβάσεις για την τοποθέτηση των εν λόγω καταθέσεών του σε δομημένα προιόντα προστατευομένου κεφαλαίου.».

  Σημειωτέον ότι πρόκειται για την πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά της Eurobank γιά την υπόθεση των δομημένων προιόντων Lehman η οποία μέχρι τώρα αρνείτο πεισματικά οποιαδήποτε ευθύνη της στο θέμα αυτό, ενώ επίσης πρόκειται για την μόνη συντηρητική κατάσχεση που διατάχθηκε κατά οιασδήποτε τράπεζας στην Ελλάδα για προιόντα Lehman μετα την πτώχευση του Αμερικάνικου κολοσσού το 2008. Το γραφείο του κ. Κόκκινου δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την εξέλιξη αυτή την οποία αποτιμά ως ιδιαιτέρως σημαντική για την πλήρη ικανοποίηση και αποζημίωση των ατόμων που τοποθέτησαν τις καταθέσεις τους στην Eurobank σε προιόντα Lehman.

 • ΠΕΤΡΟΣ

  Προβόπουλε ούτε αυτό????????????
  Επώνυμη καταγγελία: Γιατί οι τόκοι των στεγαστικών δανείων είναι έσοδα από… εγκληματικές ενέργειες
  http://thebest.gr/news/index/viewStory/159135
   
   
  Τέλος, πέρα απ΄ την πολιτική ηγεσία  Ελλάδος – εξωτερικού  γνώση  έχουν  λάβει  και  κάτωθι:
  1. Προϊσταμένη  Εισαγγελίας  Πρωτοδικών  Φάκου  Παναγιώτα
  2. Μενουδάκος  Κωνσταντίνος  Πρόεδρος  ΣΤΕ
  3. Παντελής  Νικόλαος  Αντιεισαγγελέας  Αρείου  Πάγου
  4. Ελένη  Ράικου  Αντιεισαγγελέας  Αρείου  Πάγου
  5. Ιωάννης  Τέντες  Εισαγγελέας  Αρείου  Πάγου
  6. Θάνου – Χριστοφίλου  Βασιλική  Αρεοπαγίτης, Ένωση Δικαστών Εισαγγελιών  Πρωτοδικείου  Αθηνών
  7. Ρένα  Ασημακοπούλου  Αρεοπαγίτης  κ΄ Πρόεδρος  Αρείου  Πάγου»

  Αλήθεια τι κάνατε?
   

 • why

  Καλημέρα σε όλους.
  Να είστε καλά παιδιά που μας ενημερώνετε.
  Βαρύνεται με πολύ περισσότερα ο Προβόπουλος από τέτοιες παραλείψεις,αλλά έχω την αίσθηση ότι πλησιάζει η μέρα που θα έχει το τέλος που του αξίζει.Και αυτός.
  Στην Κύπρο,ήδη δέσμευσαν τα περιουσιακά στοιχεία του Βγενόπουλου.
  Δεν πάει άλλο παιδιά η κατάσταση….
   

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Καλημέρα σε όλους, θεωρώ με αφορμή το σχετικό post να σταθούμε πέραν από την εγκληματική διαπλοκή βουλευτών – τραπεζιτών και στον τρίτο πυλώνα αυτής, εκείνο του ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΤΥΠΟΥ -του διαμορφωτή άποψης- …….. Ας δούμε λοιπόν πόσα χρωστάνε αυτά τα λαμόγια που εμφανίζονται μεγάλα και τρανά κι ΑΣ ΑΠΟΡΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ καθώς με απλούς οικονομικούς όρους ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΣ -ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ- θα έπρεπε είτε να έχουν επίσημα πτωχεύσει ή να έχουν οδηγηθεί σε λύση μετά εκκαθαρίσεως…….. Ας δούμε το λοιπόν τα εξής:
   
  Καταστροφικοί ήταν οι τρεις πρώτοι μήνες για τα media. Σε μια περίοδο, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για αύξηση κύκλου εργασιών, 4 εταιρείες κατέγραψαν ζημίες 23,7 εκατ. ευρώ, οι οποίες κατατρώγουν τα ίδια κεφάλαια. Μοναδική εξαίρεση από τις 5 εκδοτικές ήταν οι Αττικές Εκδόσεις που σημείωσαν κέρδη 598 χιλ. ευρώ.
  Ταυτόχρονα, ορισμένες εκδοτικές εμφανίζουν προβλήματα και με τις συμμετοχές τους, όπως ο ΔΟΛ και ο Πήγασος καθώς έχουν ζημίες από συμμετοχή στον Τηλέτυπο.
  ΔΟΛ : Ενδεχόμενο ανεπάρκειας κεφαλαίου κίνησης και αύξηση ζημιών κατά 56%
  Ειδικότερα, οι ζημιές στο πρώτο τρίμηνο στον ΔΟΛ διαμορφώθηκαν σε 10,6 εκατ. ευρώ, έναντι 6,8 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 56%. Οι συνολικές δανειακές υποχρεώσεις ανήλθαν σε 134 εκατ. ευρώ ενώ οι τόκοι που καταβλήθηκαν ανήλθαν σε 2,4 εκατ. ευρώ. Η εξυπηρέτηση των δανείων καθίσταται ολοένα πιο δύσκολη καθώς την ίδια στιγμή περιορίζεται ο κύκλος εργασιών. Για το α΄ τρίμηνο ο τζίρος ήταν στα 20,8 εκατ. ευρώ έναντι 23,8 εκατ. ευρώ πέρυσι ενώ τα ίδια κεφάλαια είναι αρνητικά στα 57,3 εκατ. ευρώ έναντι 53,2 εκατ. ευρώ το περυσινό τρίμηνο.
  Το μοναδικό στοιχείο που πήγε καλά στο τρίμηνο για τον ΔΟΛ ήταν η μείωση των απαιτήσεων από πελάτες, καθώς ανήλθε σε 25,3 εκατ. ευρώ, έναντι 27 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Το θέμα της έμφασης από τους ορκωτούς λογιστές στις τριμηνιαίες καταστάσεις, όπως αναφέρεται, αφορά στο ενδεχόμενο ανεπάρκειας κεφαλαίου κίνησης καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο βασικός μέτοχος κ. Σταύρος Ψυχάρης έχει υποβάλλει δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών του ΔΟΛ στα 0,64 ευρώ, με στόχο να διαγράψει τις μετοχές από το χρηματιστήριο.
  Πήγασος : Ενδεχόμενο ανεπάρκειας κεφαλαίου κίνησης και ζημιές αυξημένες κατά 31%
  Πιεστική μέρα με την μέρα είναι η εικόνα και στην Πήγασος καθώς οι ζημιές στο α΄ τρίμηνο έφθασαν τα 8,1 εκατ. ευρώ από 6,2 εκατ. ευρώ, δηλαδή μια αύξηση 31%. Τα ίδια κεφάλαια ήταν αρνητικά στα 38 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικών επίσης ιδίων κεφαλαίων 33 εκατ. ευρώ του α΄τριμήνου του 2012.
  Ο μεγαλύτερος βρόγχος, όμως, είναι τα δάνεια καθώς οι συνολικές υποχρεώσεις ανήλθαν σε 166 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 143 εκατ. ευρώ είναι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις. Τα υψηλότερα βραχυπρόθεσμα δάνεια έφεραν και υψηλότερους χρεωστικούς τόκους 3 εκατ. ευρώ (3,038 έναντι 3, 012 πέρυσι) Τα ταμειακά διαθέσιμα μειώθηκαν σε 1,3 εκατ. ευρώ από 2,8 εκατ. ευρώ, πέρυσι. Και στην Πήγασος, οι ορκωτοί λογιστές σημειώνουν στο θέμα έμφασης των τριμηνιαίων καταστάσεων, ότι υπάρχει ενδεχόμενο ανεπάρκειας κεφαλαίου κίνησης για τους 12 επόμενους μήνες και αναφέρουν τα μέτρα που λαμβάνει η διοίκηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
  Καθημερινή: Ζημιές 4,4 εκατ. ευρώ
  Ζημιές 4,3 εκατ. ευρώ εμφάνισε στο α΄τρίμηνο η Καθημερινή έναντι 3,3 εκατ. ευρώ πέρυσι. Οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ανήλθαν σε 55 εκατ. ευρώ και μακροπρόθεσμες σε 44 εκατ. ευρώ.
  Ναυτεμπορική : 737 χιλ. ζημιές
  Ζημιές 737 χιλ. ευρώ κατέγραψε η Ναυτεμπορική, έναντι 622 χιλιάδων πέρυσι. Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 2,1 εκατ. ευρώ έναντι 2,4 εκατ. ευρώ πέρυσι. Οι βραχυπρόθεσμες ανήλθαν σε 2,4 εκατ. ευρώ ενώ το ταμείο με 1,2 εκατ. ευρώ.
  Αττικές Εκδόσεις
  Κέρδη 598 χιλ. ευρώ εμφάνισαν το πρώτο τρίμηνο οι Αττικές Εκδόσεις, έναντι ζημιών 275 χιλ. ευρώ πέρυσι. Οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ανήλθαν σε 10,7 εκατ. ευρώ έναντι 13,5 εκατ. ευρώ πέρυσι. Το ταμείο της εταιρείας είχε 3,4 εκατ. ευρώ.
  [Πηγή newmoney.gr]

 • why

  @Γ.ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
  Φυσικά φίλε μου.Υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ πολιτικών-τραπεζιτών-ΜΜΕ
  Ξέρουμε πόσα χρωστάνε στις τράπεζες και πως καταφέρνουν να υπάρχουν ακόμα.
   
  Στη νέα εποχή που θα έρθει,γιατί δε μπορεί νομοτελειακά να μην συμβεί αυτό,θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει,δίπλα στους πολιτικούς.
  Μεγάλη η ευθύνη τους στην προπαγάνδα και την αποχαύνωση του έθνους.
  Παπαγάλοι της κακιάς ώρας,που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι.
  Χωρίς την βοήθεια του Τύπου,τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί από όλα αυτά…

 • Άρης

  Έλααααα κι άλλο λαδάκι στη φωτιά
  να φουντώνει λέμεεε  ! 
  Θαλασσοδάνειο 2,5 εκατ. ευρώ στον Τράγκα από Βγενόπουλο
  http://www.koutipandoras.gr/37276/στο-hot-doc-που-κυκλοφορεί-θαλασσοδάνειο-25-ε.html

  • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

   Με τα ίδια μου τα αυτιά είχα ακούσει τον εν λόγω -και καλά αντισυστημικό δημοσιογραφίσκο (αυτόν που περηφανευόταν πως μπαινόβγαινε στην κρατική ασφάλεια επί Χούντας)- να λέει μια πρωία προ καιρού στο ρεφεκτορι του ξενοδοχείου “Πεντελικόν” εις το Κεφαλάρι “Αυτούς τους μ@@κες πως θα τους διώξουμε;” για μια ομάδα εργαζομένων του……. καλό κουμάσι, ο αντισυστημικός του καναπέ “αγοραίος κονδυλοφόρος”… για τον οποίον άλλωστε η αγορά βοά πως θα πρεπε να λέγεται ο ΤΡΑΚΑΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>