Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Δεν εισπράξαμε φόρους λόγω Δικαιοσύνης»

Έμμεση επίθεση εξαπέλυσε και υπονοούμενα για αποτυχία στο έργο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη άφησε ο υπουργός Οικονομκών Γ.Στουρνάρας, του οποίου οι συνεργάτες θεωρούν ότι “Ο υπουργός Δικαιοσύνης άφησε τον υπουργό Οικονομικών εντελώς ακάλυπτο στην πρόσφατη επίθεση της Ένωσης Εισαγγελέων εναντίον του”.

Μιλώντας στους Financial Times είπε ότι Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες εκθέσεις της τρόικα, που επιβεβαιώθηκαν και στην πρόσφατη αξιολόγηση, το πρόβλημα των λειψών φορολογικών εσόδων αποδίδεται στην αλυσίδα της αναποτελεσματικής διοίκησης αλλά και στους αργούς ρυθμούς διεκπεραίωσης των υποθέσεων στα φορολογικά δικαστήρια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την προηγούμενη αξιολόγηση είχαν τεθεί πολύ συγκεκριμένοι ποσοτικοί και ποιοτικοί στόχοι στο υπουργείο Δικαιοσύνης, οι οποίοι επί του παρόντος δεν έχουν προχωρήσει.

Τα στελέχη της τρόικα θεωρούν ως μια από τις «πληγές» του Κρατικού Προϋπολογισμού την κατάσταση των διοικητικών δικαστηρίων, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις «λιμνάζουν» υποθέσεις φορολογικού και τελωνειακού ενδιαφέροντος που ξεπερνούν τα 30 δισ. ευρώ. Και προαναήγγγειλε την ίδρυση ειδικών φορολογικών δικαστηρίων και την συνοπτική φυλάκιση των φοροφυγάδων.

Μεταξύ των μέτρων αυτών, συμπεριέλαβε και προτάσεις για την επιτάχυνση της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, όπως π.χ. ότι πλέον να οδηγούνται στη φυλακή όσοι συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια «Δεν εισπράξαμε φόρους λόγω Δικαιοσύνης»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>