Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Δεν θα μείνει ούτε δέντρο στη Μακεδονία ! Κόβουν ό,τι βρουν μπροστά τους !

Γίνεται χαμός στα χωριά

 
Ο χειμώνας ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα περίπου στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης, το πετρέλαιο πωλείται πλέον στο 1 ευρώ και οι Βορειοελλαδίτες το ΄ριξαν στις ξυλόσομπες. Επειδή όμως, τα περισσότερα σπίτια στα χωριά, είναι πλέον μεγάλα, διόροφα, δεν μπορούν να ζεσταθούν με μια σόμπα, όπως τις παλιές καλές εποχές, αλλά έχουν κεντρική θέρμανση με καυστήρα. Καυστήρα ξύλου όμως, που "τρώει" μεγάλες ποσότητες.
 
Αλλά και στις πόλεις, αυξάνεται γεωμετρικά η χρήση τζακιών, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι ανάγκες για καυσόξυλα.
Έτσι, στα χωριά της Β.Ελλάδας, έχουν πέσει με τα μούτρα στην ξύλευση και δεν πρόκειται να αφήσουν δέντρο στα δάση ! Τα δάση καταστρέφονται, καθώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και οι Έλληνες, όταν οσμιστούν "κρίση" ή κίνδυνο, γίνονται υπερβολικοί.
 
Όπως μια φήμη για "θερμό επεισόδιο" τους στέλνει στα σούπερ μάρκετς για κούτες γάλατα και μακαρόνια, έτσι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του "ακριβού πετρελαίου" και της "επερχόμενης χρεοκοπίας", οδήγησε τα αγροτικά νοικοκυριά, να στοιβάζουν στις αυλές τους ξύλα για μια δεκαετία !
 
Μιλάμε για τους αγρότες που κόβουν ξύλα για ίδια χρήση, με δικά τους μέσα, για τα τζάμπα ξύλα δηλαδή και το τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα , που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς τα Δασαρχεία είναι απλώς ανύπαρκτα και δεν μπορούν να ελέγξουν την υπερξύλευση.
 

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>