Δεν μας τα λέει καλά η SingularLogic…

Δεν μας τα λέει ούτε καλά, ούτε καθαρά η SingularLogic για την συλλογή και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής, ειδικά σε ένα περιβάλλον που οργιάζουν πληροφορίες, φήμες, υπόνοιες για νόθευση και εντέλει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.
Ενώ χθες ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε καθαρά θέμα ηλεκτρονικής αλλοίωσης των αποτελεσμάτων σήμερα η εταιρεία διέρρευσε ότι “Λόγω της ρευστότητας που πιθανόν να έχει το εκλογικό αποτέλεσμα και η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος και έχει ως αποτέλεσμα τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων να μοιάζουν με κινούμενη άμμο, η SingularLogic εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να καθυστερήσει το χρόνο μετάδοσης της κάρτας με την ασφαλή πρόβλεψη, παρότι κάτι τέτοιο τεχνικά είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μιάμιση περίπου ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες”.
Δηλαδή, τι; Θα μαγειρεύουν όλο το βράδυ τα αποτελέσματα; Που βρισκόμαστε; Στη Τανζανία και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων;
Την θέση αυτ΄την εταιρείας την επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο Τάσος Γιαννίτσης μετά τη «γενική πρόβα» που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Εσωτερικών για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.
Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε, κατά δεύτερο, γνωστό ότι τεχνικά μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη του αποτελέσματος με βάση το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης της SingularLongic γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Η πρόβλεψη αυτή, όπως είπε, μπορεί να γίνει με βάση το 10 ως 13% των τμημάτων.
«Πολιτικά όμως δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε το αποτέλεσμα αυτή την ώρα», υπογράμμισε ο κ. Γιαννίτσης. «Υπάρχουν διάφοροι παράμετροι οι οποίοι θα πρέπει να διευκρινιστούν». Ως παράδειγμα ανέφερε ότι αν δύο κόμματα είναι στο μεταίχμιο για το αν θα μπουν ή όχι στη Βουλή, αυτό αλλάζει συνολικά την κατανομή των εδρών. Ως δεύτερο παράδειγμα ανέφερε το ενδεχόμενο να υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος ή του δεύτερου και του τρίτου, γεγονός που θα επηρεάσει και πάλι τη συνολική κατανομή των βουλευτικών εδρών.
Για να δούμε τι θα δούμε…

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

7 σκέψεις σχετικά με το “Δεν μας τα λέει καλά η SingularLogic…

 • 04/05/2012, 16:11
  Permalink

  Να μαντέψω:

  Εκτιμάς ότι θα αποπειραθούν να κάνουν νοθεία και αν τους τσακώσουν, θα δικαιολογηθούν ότι την έκαναν οι ανώνυμοι.

   

  Σχολιάστε
  • 04/05/2012, 16:12
   Permalink

   Μη μου πεις ότι την ιδια μαντεψιά κάνουν και άλλοι!

   Σχολιάστε
   • 04/05/2012, 16:14
    Permalink

    Τελικά, εδώ μέσα, μάλλον επικοινωνούμε με τηλεπάθεια.

    Αλλά ρε γαμώτο, δεν εγκατέστησα τέτοιο λογισμικό στο blog!

    χα χα χα χα χα χα χα

    Σχολιάστε
  • 04/05/2012, 16:15
   Permalink

   Δυστυχώς, ο έχων την κουτάλα, πολύ δύσκολα την αφήνει από το χέρι του ….

   Πιθανώς, και μακάρι να βγώ ψεύτης, να χρειαστεί περεταίρω … “βοήθεια” για να την αποχωριστεί ….

   Ίδωμεν!

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.