Δημοσκοπήσεις: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε κατάσταση νευρικού κλονισμού…

Πολύ μακριά ακόμα και από τον στόχο του 45%, αλλά σχετικά κοντά στο στόχο του να ξεπεράσουν το 40% αθροιστικά, βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τόσο από προεσβείες όσο και από τα επιτελεία των κομμάτων.

Από την περασμένη εβδομάδα, οπότε εντάθηκε η αποσυσπείρωση και αντί να ξεπεράσουν το 40% με δύναμη υποχώρησαν στο 37-38%, έχουν αποδυθεί σε μια προσπάθεια όχι προσέλκυσης γενικά ψηφόφόρων, αλλά συσπείρωσης μέρους των δικών τους ψηφοφόρων του 2009! 

Στο ΠΑΣΟΚ χάνουν ακριβώς το 65% των ψηφοφόρων του 2009 και στη ΝΔ τον ένας στους τρεις ψηφοφόρους που δώσει το 33% του 2009! Αυτό καταγραφόταν την περασμένη Κυριακή και αυτό το μεταδίδουμε με βεβαιότητα 100%. Τα συγκεκριμένα δεδομένα έχουν προκαλέσει συναγερμό και πλέον στα επιτελεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ρίχνουν όλο το βάρος μόνο στους … δικούς τους πρώην ψηφοφόρους. Αλλά η προσπάθεια είναι πολύ δύσκολη. 

Από τη ΝΔ, όποιος φεύγει πάει στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π.Καμμένου. Όσοι δυσαρεστούνται από την μερική σύζευξη Ανεξάρτητων-ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιστρέφουν στη ΝΔ, πάνε κατ’ευθείαν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή! Στη “δεξιά πολυκατοικία” ο Γ.Καρζτζαφέρης αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, αλλά φαίνεται ότι αυτό το κρίσιμο 1% που ήθελε για να μπει στη Βουλή, το κερδίζει.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν ανακάμψει μερικώς λεηλατώντας τη ΔΗΜΑΡ που δημοσκοπικά εμφάνισε μέχρι και 18% αρχικά και το ΠΑΣΟΚ 8 ή 11%. Στο ΠΑΣΟΚ κινούνται σταθερά περί το 16% και ο βασικός τους στόχος παραμένει να ξεπεράσουν το 20%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.