Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Διακριτική μεταχείριση και παραπλάνηση επενδυτών καταγγέλλουν οι ομολογιούχοι

Αποζημιώσεις θα διεκδικήσουν από το Ελληνικό Δημόσιο ομολογιούχοι που μετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και οι οποίοι θεωρούν πως από την περίπτωση της πληρωμής του ομολόγου ξένου δίκαιου των 435 εκατ. ευρώ προκύπτει διακριτική μεταχείριση και παραπλάνηση επενδυτών.

Σύμφωνα με εκπροσώπους ομολογιούχων φυσικών και νομικών προσώπων οι επενδυτές θεωρούν πως παραπλανήθηκαν καθώς το Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών τους είχε ενημερώσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση πέρα από την αναδιάρθρωση χρέους και ότι όσοι δεν μετείχαν στο PSI δεν θα πληρωνόντουσαν.

Ωστόσο, η προχθεσινή απόφαση του Ελληνικού Δημοσίου για την εμπρόθεσμη αποπληρωμή του ομολόγου ξένου δίκαιου ύψους 435 εκατ. ευρώ κατέδειξε πως υπήρχαν χρήματα για πληρωμές, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.

Θανάσης Κουκάκης

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/oikonomia/diakritiki-metaxeirisi-kai-paraplanisi-ependuton-kataggelloun-oi-omologiouxoi” ]


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>