Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Είσαι στη Λίστα δε χρωστάς! Είσαι μισθωτός χρωστάς και πρέπει να πληρώσεις!

του Κώστα Βουκελάτου

Όχι μόνο δεν εισέπραξαν χρήματα απο τους εμπλεκόμενους στη Λίστα Λαγκάρντ αλλά 28/2 κρυφά κάποιοι απο το Υπουργείο Οικονομικών που συμπαθούν τους εμπλεκόμενους στην Λίστα πήγαν να περάσουν τροπολογία που προέβλεπε τη μείωση κατά 80% των προσαυξήσεων και των προστίμων σε όσους κάνουν συμπληρωματικές δηλώσεις για εισοδήματα προγενέστερα του 2007 και αφορούσε τους 5.000 που ελέγχει το ΣΔΟΕ και είχε ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών τους.

Την ώρα που ετοιμάζονται οι ανίκανοι και ανεπαρκείς του Υπουργείου Οικονομικών να κατασχέσουν μισθούς, σπίτια και συντάξεις, να κλείσουν κόσμο στην φυλακή για 5000 € και για 10000 €, περνάνε κρυφά τροπολογίες για να χαρίσουν εκατομμύρια ευρώ σε εκλεκτούς.

Τι αλλο θα περίμενες από ένα Στουρνάρα που φορολογεί τα παιδιά και εξαιρεί τα Γιωτ, να το έκανε ο Παπακωνσταντίνου θα έλεγες έχει συμφέροντα αλλα φαίνεται οτι και η τωρινή ηγεσία του Υπουργείου εχει κρυφά συμφέροντα.

Την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε η διάταξη από το νομοσχέδιο της κεφαλαιαγοράς η συγκεκριμένη διάταξη ήταν πρόταση των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας αυτών δηλαδή που ζητάνε απολύσεις, φυλακή και εξευτελιστικούς μισθούς για τους υπόλοιπους έλληνες εκτός των εκλεκτών της λίστας Λαγκάρντ και φυσικά η κυβέρνηση δέχεται τα πάντα.

Αυτή η ενέργεια θα πρέπει να ερευνηθεί απο την δικαιοσύνη έναν κλάδο που επίσης έχει ματώσει και έχει χάσει το 40% του μισθού του, γιατι γεννάει πολλά ερωτηματικά η σκοπιμότητα της και θα πρέπει να λογοδοτήσουν όσοι υπέγραψαν για να έρθει η τροπολογία στην Βουλή.

Η τωρινή νομοθεσία που δε βόλευε τους εκλεκτούς της λίστας του Λιχτενστάιν, έχει σκληρές κυρώσεις για την απόκρυψη εισοδήματος και είναι μεγάλα ονόματα αυτα που ελέγχονται για αγορές ακινήτων στο Λονδίνο καθώς και για προσαύξηση της περιουσίας τους εώς και το 2007.

Τι γίνεται όμως με λίγα λόγια όταν υπάρχει αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας, ο πρόσθετος φόρος για αυτές τις περιπτώσεις είναι έως και 45% και στη λίστα υπάρχουν 2059 που ελέγχονται για τα έτη 2005-2007. Το εισόδημα που εντοπίζεται και δεν έχει δηλωθεί τοποθετείται στη φορολογική κλίμακα που ίσχυε κατά το έτος απόκτησής του και φορολογείται με βάση αυτήν. Εκτός από το φόρο εισοδήματος, ο ελεγχόμενος επιβαρύνεται με πρόστιμα και προσαυξήσεις που ανέρχονται σε 1% μηνιαίως με μέγιστο ποσό προσαύξησης το 120% του πρόσθετου φόρου.

Όπως καταλάβαμε οι κοινοί θνητοί η τροπολογία ηταν πολύ ευνοϊκή και γλίτωνε τους εμπλεκόμενους από πολλά εκατομμύρια σε δίκαια πρόστιμα.

Όταν κυνηγάς ανελέητα τους Ελληνες για να τους πάρεις οτι τους εχει απομείνει, βάζεις πρόστιμα και προσαυξήσεις σε μικροφειλέτες τριπλασιάζοντας την οφειλή τους  και τους εκβιάζεις με φυλακη ή κατάσχεση εάν δεν πληρώσει ακόμα και 300€ και παράλληλα κοιτάς να προστατεύσεις τους έχοντες και κατέχοντες απο το να μην τιμωρηθούν και πληρώσουν πρόστιμα αυτό είναι άθλιο αντιδημοκρατικό και είναι ντροπή για την πολιτική ηγεσία που ανέχεται τέτοιους ανθρώπους στην κυβέρνηση της.

freepen.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια Είσαι στη Λίστα δε χρωστάς! Είσαι μισθωτός χρωστάς και πρέπει να πληρώσεις!

 • ΛΟΥΜΠΕΝ

  Καλά μιλάμε έχω πάθει την πλάκα μου με τα σχόλια της τράκας εδώ μέσα!
   

  • panos21

   Προφανώς δεν βγαίνεις με ψευδώνυμο,ο δείκτης νοημοσύνης σου είναι…Πάντως επειδή η ώρα πλησιάζει και μάλλον το έχεις ήδη καταλάβει,να ξέρεις…το κονσερβοκούτι το έχω αφήσει να σκουριάσει,είναι καλύτερα,πίστεψε με….Έτσι να πείς σε αυτούς που σε βάζουν να γράφεις αυτές τις μαλ@@@ες!Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω,είναι μεγάλο και θα σας εξαφανίσει γυμνοσάλιαγκες!!!

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Και πού να δεις τί σόι πλάκα θα πάθεις τώρα που θα stollάρουν όλες οι πληρωμές απέναντί σας τραπεζοκατσαρήδια, τώρα που ο κοσμάκης μένει μή επιδοτούμενος άνεργος σε ρυθμό χαλαζόπτωσης. Πού να δεις και τί άλλο σας περιμένει, τώρα με το Μνημόσυνο 3… Έχετε να δείτε στάση πληρωμών…! Όσο για τα τούβλα που απειλούν κάτι ερπετά σαν και του λόγου σου τον απλό κοσμάκη, μάθε ότι μπορούμε να σας τα δώσουμε και με άλλο τρόπο (…) σε βροχή από πέτρες!

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Αληθεύει τελικά ή όχι ότι στη Λίστα Λαγκάρτ υπάρχουν και τρια ονόματα βασικών μετόχων τραπεζο-εισπρακτικών παραμάγαζων;

  • begar

   Δεν μπορούμε να ξέρουμε, από τη στιγμή που η πολιτική ηγεσία κάνει ο,τι μπορεί να θάψει το θέμα της λίστας, παραπλανώντας το λαό.

   Η κοινή λογική λέει, ότι αφού προσπαθούν να το κουκουλώσουν, προφανώς μέσα στη λίστα υπάρχουν βαρβάτα ονόματα πολιτικών ή φίλων τους επιχειρηματιών, αλλά αυτό είναι εκτίμηση, χωρίς απόδειξη.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>