Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εισπρακτικές εταιρείες επιστρατεύει η ΔΕΗ

Η ΔΕΗ δεν θα ζητήσει αυξήσεις τιμολογίων του ηλεκτρικού, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός.

Ο κ. Ζερβός τόνισε ότι θα παρουσιάσει στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής την κατάσταση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις.

Με δηλώσεις του στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων, που αναβλήθηκε ύστερα από αίτημα του εκπροσώπου του υπουργείου Οικονομικών για τις 12 Ιουλίου, ο κ. Ζερβός διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν τίθεται ζήτημα επάρκειας ηλεκτρικής ενέργειας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνολικά η αγορά.

Call Centers για ανείσπρακτους λογαριασμούς

Για το θέμα των ανείσπρακτων λογαριασμών (που διαμορφώνονται στο 1,1 δισ. ευρώ) ανέφερε ότι θα υπάρξει συνεργασία με call centers που θα ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις οφειλές και τις δυνατότητες διακανονισμού που υπάρχουν.

Για το θέμα των τιμολογίων, πηγές της εταιρείας ανέφεραν ότι τα κοστολογικά δεδομένα οδηγούν σε αύξηση της τάξης του 5 % στο σκέλος της ενέργειας, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες υλοποίησης ενός τέτοιου μέτρου και τις δυσκολίες που ήδη αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.

Οι αποφάσεις όμως, διευκρίνιζαν, δεν λαμβάνονται από τη ΔΕΗ αλλά από το ΥΠΕΚΑ ύστερα από εισήγηση της ΡΑΕ.

Το χαράτσι και οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί

Για το θέμα των ανεξόφλητων λογαριασμών ο κ. Ζερβός επεσήμανε ότι το πρόβλημα επιτάθηκε μετά την επιβολή του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) και εξέφρασε την ελπίδα το τέλος να μην περιληφθεί στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού για το 2012.

Η ΔΕΗ δεν στέλνει μέχρι στιγμής λογαριασμούς με το ΕΕΤΗΔΕ αναμένοντας οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών, μπορεί ωστόσο να παράσχει τα σχετικά στοιχεία στη Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για να εκδοθούν από εκεί τα εκκαθαριστικά.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ ανέφερε ακόμη ότι ως το τέλος της εβδομάδας η επιχείρηση θα επιστρέψει στο υπουργείο Οικονομικών το ποσό του ΕΕΤΗΔΕ που είχε παρακρατήσει, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας που επιτάθηκαν απο την αρχή του χρόνου. Στο ίδιο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την αναχρηματοδότηση δανείων ύψους περι τα 500 εκατ. ευρώ.

[sc:Πηγή id=”http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/agora/eispraktikes_etaireies_epistrateuei_h_deh.1831329.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Εισπρακτικές εταιρείες επιστρατεύει η ΔΕΗ

 • begar

  χα χα χα βλέπω να εμπλουτίζεται η λίστα με τα νούμερα εισπρακτικών.

 • despina

  ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΔΗ .ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

  • begar

   Άλλο το χαράτσι και άλλο το να έχεις απλήρωτο λογαριασμό λόγω κατανάλωσης.

   Το πρώτο θα το διεκδικήσει η εφορία, το δεύτερο η ΔΕΗ, από αυτά που καταλαβαίνω.

 • Xaris

  Θα κάνουν χρυσές δουλειές οι δικηγόροι που κυνηγούν εισπράκτορες! Όπως όλοι ξέρετε ΠΟΥΘΕΝΑ στις υφιστάμενες συμβάσεις μας με τη ΔΕΗ δεν προβλέπεται η διαχείριση προσωπικών μας δεδομένων από τρίτους! Ας τολμήσουν, θα φάνε αγωγές και για μια τριετία το ρεύμα μας θα είναι τσάμπα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>