ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ: ΤΑ 18 ΔΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ 4 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Κανείς δεν αναφέρεται στην πραγματική αιτία της πίεσης για την δημιουργία (οποιασδήποτε) κυβέρνησης, με οποιαδήποτε χαρακτηριστικά, που δεν είναι άλλη από την εκταμίευση του ποσού των 18 δις Ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Και όμως, υπάρχει κάτι ακόμα πιο προκλητικό στην όλη υπόθεση: Το ποσό αυτό πηγαίνει σε 4 ιδιωτικές τράπεζες, την ίδια στιγμή που η Αγροτική τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο βλέπουν τα αποτελέσματα τους να κατακρημνίζονται! Και όμως, η κυβέρνηση Παπαδήμου πιέζει για την εκταμίευση του ποσού ώστε να στηριχθούν οι ιδιωτικές τράπεζες χωρίς καμμία ευθύνη των διοικήσεων τους! Που; Σε μία κοινωνία όπου τίμιοι επαγγελματίες, μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, έχουν οδηγηθεί στην φυλακή και στην αγχόνη χωρίς να έχουν κλέψει ούτε Ευρώ. Όμως οι ίδιες οι τράπεζες με την άθλια, αντιπαραγωγική πολιτική τους τους στραγγάλισε την ίδια στιγμή που έδινε αφειδώς δάνεια στην κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου (χωρίς να ενημερώσει τις αρχές), μοίραζε διαφήμιση και δάνεια στα ζημιογόνα ΜΜ”Ε”, στα κόμματα και βέβαια, στην “πράσινη ανάπτυξη”.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που κρατούν δέσμια και τα εκδοτικά συγκροτήματα λόγω του ότι η αγορά έχει καταστραφεί και το μόνο έσοδο τους προέρχεται από τις τράπεζες, έχουν το θράσος να απαιτούν χρήμα διατηρώντας αλώβητα τα οφίτσια τους.

Μα εκτός από το αίσθημα δικαίου που προσβάλλεται βάναυσα από αυτή την κατάσταση, υπάρχει και ένα τεράστιο Εθνικό θέμα:

Με ποιό δικαίωμα κύριοι παίζετε με το Εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Αγροτική; Με ποιό δικαίωμα κύριε Πανταλάκη αφήσατε μία τράπεζα Εθνικής σημασίας να σέρνεται στο ναδίρ, έρμαιο των ορέξεων αγνώστων “Funds” που ετοιμάζονται να την αποκτήσουν για ένα κομμάτι ψωμί;

Όπως και εσείς κύριε Παπαδόπουλε, πόσα εκατομμύρια έχετε μοιράσει σε τράπεζες και επιχειρηματίες γνωρίζοντας την επικινδυνότητα των δανείων που δίνετε, κρυμμένοι πίσω από “άνωθεν” εντόλες;

Θα υποθηκεύσετε την χώρα εις το διηνεκές την ίδια στιγμή που δεν προφυλάσσετε την ίδια την υπόσταση της χώρας; Μα δεν υπολογίζετε τίποτα πλέον;

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;

[sc:Πηγή id=”http://olympia.gr/2012/05/14/ate-2/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.