Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Εξαθλιωμένη χώρα, ταπεινωμένοι Έλληνες

Δραματικές στιγμές ζει μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού και κάποιοι, πολλοί, εκτιμούν ότι το 2012 θα είναι χρονιά – σοκ για τις εσχατιές της κοινωνίας κι όχι μόνο. Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικά και κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα γύρω από την οικονομική πολιτική και κυρίως την πολιτική προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι Γιατροί του Κόσμου, πριν μερικές ημέρες εξέπεμψαν ΣΟΣ λέγοντας ότι διπλασιάστηκε ο αριθμός τω πολιτών που τους ζητούν ιατρική βοήθεια. Κι ο λόγος είναι ότι δεν έχουν χρήματα αλλά ούτε και ασφαλιστική κάλυψη για να πάνε σε νοσοκομείο. Το χειρότερο είναι ότι εκτός από δωρεάν ιατρική περίθαλψη ζητούν από την Οργάνωση και φαγητό καθώς είναι μέρες νηστικοί.

Υπερδιπλασιάστηκαν τα συσσίτια της Εκκλησίας αφού χιλιάδες άνθρωποι πηγαίνουν να φάνε μια μερίδα για να ζήσουν. Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την αγωνία του για το γεγονός ότι δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Αναζήτησε δε χορηγό για τα δωρεάν φαγητά στη… Μονή Βατοπεδίου.

Στα παιδικά χωριά SOS και άλλα ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το Χατζηκυριάκειο, γίνεται χαμός από τις εκκλήσεις για βοήθεια από δυστυχισμένους ανθρώπους. Κάποιες οικογένειες, μάλιστα, παρακαλάνε τα ιδρύματα να τους πάρουν τα παιδιά γιατί δεν έχουν να τα ζήσουν. Άλλοι αναγκάζονται να τα δώσουν για υιοθεσία για ένα κομμάτι ψωμί θυμίζοντας τις εποχές της Φρειδερίκης και το παιδομάζωμα όπου χιλιάδες παιδιά μετά τον εμφύλιο πήγαν στα πέρατα του κόσμου και υιοθετήθηκαν για να γλιτώσουν το θάνατο από την πείνα.

Μάνα πήγε στον εισαγγελέα και ζήτησε να της πάρουν το παιδί για υιοθεσία διότι δεν είχε να πληρώσει ενοίκιο και φαγητό. Οι υπάλληλοι της Εισαγγελίας έκαναν έρανο για να βοηθήσουν τη φτωχή γυναίκα.

Διπλάσιος είναι πλέον και ο αριθμός των αστέγων, των περίφημων homeless τους οποίους βλέπαμε στα ταξίδια μας στο εξωτερικό και παθαίναμε σοκ γιατί στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ τόσους πολλούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι άνθρωποι που ζουν στα παγκάκια δεν είναι μόνο κάποιοι που γεννήθηκαν φτωχοί αλλά και άνθρωποι με σπουδές και καλές δουλειές που καταστράφηκαν σε μια νύχτα και τέθηκαν στο περιθώριο της ζωής.

Στην «Ημερησία του Σαββατοκύριακου» παρουσιάζεται μια εντυπωσιακή δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι από εκείνα τα γκάλοπ που δεν είναι στημένα και πληρωμένα για να εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

Στην έρευνα λοιπόν ερωτώνται οι Αθηναίοι για την οικονομική τους κατάσταση και το μέλλον. Εθνική κατάθλιψη, είναι το βασικό συμπέρασμα.

Οκτώ στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι το επόμενο τρίμηνο τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα ενώ 9 στους 10 χαρακτηρίζουν άσχημη και πολύ άσχημη την οικονομική κατάσταση.

Περισσότεροι από τους μισούς είτε αποσύρουν τις καταθέσεις που έχουν στις τράπεζες είτε δανείζονται για να πληρώσουν τους καθημερινούς λογαριασμούς.

Και είναι τέτοια η απελπισία του κόσμου για τα οικονομικά που «μαυρίζει» και το πολιτικό σύστημα θεωρώντας το υπεύθυνο για το σημερινό χάλι.

Αυτή, λοιπόν είναι η σημερινή Ελλάδα. Φτώχεια, εξαθλίωση, εθνική ταπείνωση. Όσοι από τους πολιτικούς αλλά και από τους πολίτες που έφεραν τη χώρα σ’ αυτή την κατάσταση θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων που ανέπτυξαν…

www.antinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>