Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια έχει στην ατζέντα η κυβέρνηση

Νέες ρυθμίσεις για την προστασία από πλειστηριασμούς φέρνει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο Τσακαλώτου, για την αξιολόγηση.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά του άρθρου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είχε ταχθεί μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του ίδιου νομοσχεδίου, ο αντιπρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ και πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμού Βόλου, Νικήτας Πρίντζος, με το σκεπτικό ότι δεν προστατεύονται, όσοι αγρότες δεν μπορούν να ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Κατσέλη ή του πρόσφατου νόμου Παπαδημητρίου. Ο ίδιος ζήτησε προστασία των παραγωγών, που έχουν ληξιπρόθεσμα δάνεια ώστε να μην περάσουν τα χωράφια σε ξένα χέρια και δη όσων κτηνοτρόφων έχουν πάρει δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.

Για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι αυτή η διαδικασία γίνεται, για να σταματήσει η επώδυνη ψυχολογική διαδικασία για δανειολήπτες αλλά και για να αποφευχθούν φαινόμενα με παρουσία μπράβων, σε πλειστηριασμούς που έγιναν στο παρελθόν.  

Ο κ.Κοντονής άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν νέες ευνοϊκότερες ρυθμίσεις, μετά την εφαρμογή του νόμου Παπαδημητρίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τα κόκκινα δάνεια στην πράξη και τόνισε ότι ήδη υπήρξε τωρινή απόφαση του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, η οποία εξαίρεσε από πλειστηριασμό όχι μόνο την κατοικία αλλά και άλλα στοιχεία της περιουσίας μίας οικογένειας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια έχει στην ατζέντα η κυβέρνηση

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>