Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
Minilink

Η πράσινη απάτη και ο αέρας ο κοπανιστός

Από ένα …Αρχαιοπτέρυγα που είθε κάποτε να πάμε για μπύρες & σουβλάκια …σε κάρβουνο ψημένο και όχι σε αέρα κοπανιστό…

1. Ήξερα, πρώτο χέρι, ότι, ενεργειακά, τα αιολικά δεν στέκουν. Οι ανεμόμυλοι για αλεύρι ήταν μια χαρά, σε άλλες εποχές (αλλά το στάρι και το αλεύρι αποθηκεύονται, ενώ ο αέρας και το ρεύμα δεν αποθηκεύονται, και τα ιστιολοϊκά είναι ωραία φτάνει να μην πρέπει να είσαι σε ραντεβού στην ώρα σου… Σκεφτείτε αυτά τα δύο).

2. Ήξερα, πρώτο χέρι, ότι τα οικονομικά τους δεν στέκουν. Παρά μόνο εάν επιδοτούνται αδρά. Τις επιδοτήσεις κάποιος τις πληρώνει, και εγώ είμαι φιλελεύθερος, δεν μου αρέσουν οι επιδοτήσεις, κάνουν κακό, και σίγουρα δεν θέλω να τις πληρώνω εγώ ή άλλος για μένα — κάτι θα θέλει).

3. Έμαθα, πρώτο χέρι, ότι και με επιδοτήσεις δεν στέκουν. Πρέπει ΚΑΙ να επιδοτούνται, ΚΑΙ να είναι υποχρεωτικό να αγοράζει κάποιος (σε επιδοτούμενη τιμή) το τυχαίο τους ρεύμα, ΚΑΙ να υφίσταται τον μπελά που κάνουν στο δίκτυο. Τρία διακριτά πράγματα. Αυτό δεν ενοχλεί τα φιλελεύθερα οικονομικά μου, ενοχλεί την φιλελεύθερη, γενικά, προσέγγισή μου.

4. Μετά έμαθα ότι αυτά τα τρία “ΚΑΙ” είναι ο Γερμανικός νόμος για τις ΑΠΕ (για τους ηλίθιους) που έγινε “οδηγία της ΕΕ”, και Νόμος Μπιρμπίλη, με την οικογένεια ΓΑΠ πρώτο τραπέζι πίστα, και την Άγια Οικογένεια κάπου στο βάθος. Ευρωκαταναγκασμός μετά οσμών διαφθοράς. Κακά πράγματα.

5. Αλλά μου είπαν και ότι σώζουν τον Πλανήτη από το ανθρωπογενές φαινόμενο του θερμοκηπίου λόγω εξοικονόμησης CO2 . Εδώ μπήκα σε παρενθετικό λούκι, δείτε:

6. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μάλλον μούφα, και το ανθρωπογενές του ακόμα πιο μούφα, αλλά πες δεν ξέρω κιόλας… Αλλά όσο το ψάχνω, όχι μόνο μούφα, αλλά και μεθοδευμένη μούφα.

7. Μετά, μπήκα σε ένα σωρό άλλα λούκια: Οι Πράσινες θέσεις εργασίας, ο Πράσινος τουρισμός, η θεραπεία του καρκίνου, η πρόληψη των πολέμων , το peak oil, τα αιολικά που …φτηναίνουν το ρεύμα, κλπ. Από όλα αυτά έμαθα ένα σωρό άχρηστα για μένα πράγματα, με το ίδιο συμπέρασμα: Ψέματα, υπερβολές, και άσχετα.

8. Μετά έπαιξα το “follow the money” και νομίζω ότι πραγματικά διαφωτίστηκα, γιατί είδα την …Νέα Τάξη πίσω από την Πράσινη Απάτη, και η Νέα αυτή Τάξη είναι βασικά made in “Europe”. Ήμουν που ήμουν λίγο ευρωσκεπτικιστής, αποέγινα. Ακούω Ευρώπη και σκέφτομαι είτε την απόβαση στην Νορμανδία, είτε την πτώση του Βερολίνου, για να συνέλθω.

9. Μετά είδα τα δικά μας διαπλεκόμενα μπουμπούκια και τον ρόλο τους. Αφ ενός το φίλημα του χεριού που τα ταΐζει, αφ’ ετέρου οι αρπαχτές χωρίς πολλή δέσμευση κεφαλαίου (πού να το βρουν…)

10. Μετά συνειδητοποίησα το πιο αποτρόπαιο παραμύθι, που το ήξερα από την αρχή, αλλά άλλο να το ξέρεις και άλλο να το συνειδητοποιείς: Τα αιολικά, είναι πραγματικά άχρηστα, ενεργειακά.

Παριστάνουν. Πληρώνονται για να παριστάνουν. Λένε ότι παράγουν κάτι, αλλά δεν παράγουν τίποτα (και δεν κάνουν και τίποτα και για τα θερμοκήπια)! Πληρώνονται κερατιάτικα, συν με ενοχλούν, συν είναι με το ζόρι, συν είναι σε καιρό φτώχειας, και έχω πάρει ανάποδες.Και θα μου πείτε, “μα εάν είναι έτσι, γιατί είναι γεμάτος ο κόσμος”; Απλό.

Κατ αρχάς είναι γεμάτος μόνο ο κόσμος όπου έχουν οι “Ευρωπαίοι” κάποια επιρροή.

Κατά δεύτερον γιατι το παραμύθι του τσάμπα ρεύματος από τον τσάμπα αέρα, που σώζει και τον Πλανήτη, διάολε, είναι ωραίο και πιστευτό παραμύθι.

Κατά τρίτον γιατί υπάρχουν συμπαθείς ομάδες πληρωμένων οικο-ζόμπυ σε ρόλο πλασιέ.

Τέταρτον γιατί έχουν φτιαχτεί ομάδες επιχειρηματιών που κονομάνε.

Πέμπτον γιατί Δήμοι, Σκουπιδιάρηδες και λοιποί ΟΤΑ και πολιτικοί κάνουν καριέρα στο θέμα. Όχι μόνο στην Ελλάδα.

 

Σε περίληψη, επειδή ο κόσμος είναι εύπιστος, και οι πολιτικοί ηλίθιοι και φαύλοι. Θα μπορούσα να βάλω από 2-3 λινκς που να αποδεικύουν κάθε λέξη από τον παραπάνω δεκάλογο, αλλά ποιός δεν βαριέται. Άσε που δεν έχω λεφτά για φουσκωμένο ρεύμα… και “δεν έχω = δεν πληρώνω”.

Αναγνώστης

[sc:Πηγή id=”http://olympia.gr/2012/07/03/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Η πράσινη απάτη και ο αέρας ο κοπανιστός

 • Xaris

  @Αναγνώστης
  Να αγιάσει το χέρι σου που έγραψε αυτά για τη συμμορία της πράσινης ΥΠανάπτυξης!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>