Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Φενια on Forum: Γενική συζήτηση 12Αυτό είναι μια πολύ καλή ερωτηση gp. Θα λειτουργεί άραγε ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου;;;; Και έτσι θα μπορεί να βάζει αυτόματως χέρι σε μισθούς κτλ (σε οσους χρωσ…
  • Διώνιος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών6977347877 6979729756 6979223710 6977365971 6979223872 Ενοχλούν πολύ θέλοντας να πουλήσουν χρηματιστηριακά προιόντα, συμβουλές κλπ.
  • νίκος123 on Οδηγός αντιμετώπισης εισπρακτικών εταιριών@xm καλησπέρα και συλληπητήρια. Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάσταση που βιώνετε. Οι εισπρακτικές και οι δικηγόροι δεν συγκινούνται με τίποτα και δεν σέβονται τίποτα. Γι…
  • Xm on Οδηγός αντιμετώπισης εισπρακτικών εταιριώνΚαλησπέρα σας   Έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.εχασα πολύ πρόσφατα τον συζηγο μου και αναγκάστηκα να παραιτηθώ από την εργασία μου αφού νοσηλευόταν για μεγάλο χρον…
  • gp on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα σας !  Διαβάζω στον σημερινό διαδικτυακό τύπο πως :  """"Σχέδιο για την μείωση των κόκκινων δανείων κατά 40 δισ. ευρώ επεξεργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η…
  • Νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Πριν λίγες μέρες πρωί πρωί χτύπησε το κουδούνι και με έψαχνε ο... ταχυδρόμος για να μου παραδώσει δύο συστημένα γράμματα. Ουδέποτε στην περιοχή μας τόσα χρόνια ο ταχυδρ…
Minilink

Θέλουν να «μπαζώσουν» τρύπα 3+1 δισ.

Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να ξεκλειδώσει τμηματικά τα 7,5 δισ. της ευρωπαϊκής βοήθειας και να αποφύγει περαιτέρω εμπλοκές με κονδύλια των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών και αναπτυξιακών ταμείων. Στην παρούσα φάση, το μεγάλο αγκάθι παραμένει ο τρόπος κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού, το οποίο διογκώνεται μέρα με τη μέρα καθώς και οι ρυθμίσεις για επαναπατρισμό κεφαλαίων. Οι εταίροι απαιτούν την λήψη πρόσθετων μέτρων τουλάχιστον 2,5 δισ. με δεδομένο ότι αποδέχονται τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και την απόδοση από το τρέχον έτος των ενεργειών για πάταξη της φοροδιαφυγής.

Η ελληνική πλευρά εν μέσω ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων καλείται να βρει τη χρυσή τομή για την κάλυψη τρύπας 3 δισ. ευρώ, και 1 δισ. ευρώ από το πρωτογεννές έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί από την υστέρηση των εσόδων. Σκοπός είναι έως το Πάσχα να έχει επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement), δηλ. να έχει συνταχθεί ένα πολυνομοσχέδιο με τις βασικές μεταρρυθμίσεις και το οποίο, αν ψηφιστεί από τη Βουλή, να ανοίξει τον δρόμο για εκταμίευση υποδόσεων.
Στόχος όλων των εμπλεκομένων πλευρών είναι να ανακοινώνεται κάθε φορά ένα τμήμα της συμφωνίας –και σε συνθήκες πίεσης- ώστε γίνει πιο εύκολα διαχειρίσιμο το πολιτικό κόστος. Από την πλευρά της η ελληνική κυβέρνηση θα ξεκινήσει να συνεργάζεται πλήρως σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, δίνοντας την εικόνα που ζητούν οι εταίροι και αφετέρου μπορεί να συμφωνήσει σε επιμέρους πλάνα υλοποίησης μέτρων και μεταρρυθμίσεων, τα οποία όμως δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων παρά μόνο ταυτόχρονα με την εκταμίευση της δόσης.

Τα τεχνικά κλιμάκια θα επιχειρήσουν να εξειδικεύσουν τη λίστα μεταρρυθμίσεων του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ στη συνέχεια θα οργανώσουν με σαφήνεια το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των δράσεων που απαιτούνται για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

Στην χθεσινή πρώτη διερευνητική συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες συμφωνήθηκε το πρόγραμμα εργασιών και το πώς θα συνεργασθούν εφεξής οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με πηγές από τα τεχνικά κλιμάκια, στην Αθήνα οι συζητήσεις θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες και σε τρεις χρονικές περιόδους της περίπου μιας εβδομάδας η καθεμία. Σήμερα και για τις επόμενες ημέρες το πρώτο κλιμάκιο αναμένεται να ασχοληθεί με τα δημοσιονομικά, αν υπάρχει ακόμα το πρωτογενές πλεόνασμα, πόσο μεγάλο είναι το δημοσιονομικό κενό και αν θα χρειαστεί να ληφθούν περαιτέρω μέτρα.

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει το τεχνικό κλιμάκιο που θα ασχοληθεί με την πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, τα εργασιακά και τις αποκρατικοποιήσεις. Το τελευταίο κλιμάκιο που αναμένεται να έρθει στην Αθήνα θα ασχοληθεί με τον τραπεζικό τομέα και με τα θέματα των «κόκκινων» δανείων.

Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές οι ανησυχίες έως το Eurogroup ήταν μεγάλες, καθώς από τη λίστα των μεταρρυθμίσεων Βαρουφάκη την Καθαρά Δευτέρα δεν είχε υπάρξει καμία περαιτέρω πρόοδος ούτε καν συμφωνία για το πώς θα συζητηθούν οι ελληνικές δεσμεύσεις. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς μπήκε ένα πλαίσιο για το πώς θα κινηθούν οι διαδικασίες.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>