Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κατασχέσεις και για χρέη πάνω από 1.000 ευρώ!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ».

Έρχεται να «εισπράξει» τα χρωστούμενα από τον λαουτζίκο, μα πάνω απ’ όλα, έρχεται να πάρει χρήμα, και «είδος».

Διότι εάν δεν έχουμε χρήμα (που να το βρούμε δηλαδή), έχουμε το σπίτι μας, το αυτοκίνητο μας (με πινακίδες η άνευ), έχουμε (όσοι εργαζόμαστε) το μισθό μας, οι συνταξιούχοι τις συντάξεις τους, τα Α.Μ.Ε.Α τα επιδόματα τους, τέλος πάντων, «ΕΧΟΥΜΕ» και ΔΕΝ πρέπει να έχουμε σύμφωνα με την λογική, και απαίτηση των τροικανών (ελλήνων και ξένων).

Βλέπετε, ένα πράγμα που ΔΕΝ μπορούν να δεχτούν (αυτό το λένε κάποιοι γνώστες, κάποιοι ειδικοί) είναι ο Έλληνας να έχει κάτι δικό του.

Τώρα βέβαια θα μου πείτε, ΤΙ δικό μας μας έχουν αφήσει από τη στιγμή που φτάσαμε να πληρώνουμε ενοίκιο για το σπίτι που μένουμε, που ΚΑΠΟΤΕ λέγαμε ότι αξιωθήκαμε μετά από κόπους, δουλειά, δάνεια να βάλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας, να αγοράσουμε ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ σπίτι.

Και να ήταν μόνο αυτό!

Έτσι όπως τα χρέη «καβάλησαν» σχεδόν όλους τους Έλληνες, θα χρειαστεί να ζήσουμε δυο ζωές για να ξεχρεώσουμε και ΑΝ.

Αλλά ας δούμε τι μας ετοιμάζουν, έτσι για να μην πάρουμε ανάσα, και για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ γιατί πώς να το κάνουμε, χρωστάμε.

«Με ειδοποιητήρια ακόμα και για κατασχέσεις, επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών να πιέσει τους περίπου 2,5 εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου, να ξεκινήσουν να αποπληρώνουν τα χρέη τους, καθώς η Τρόικα απαιτεί περίπου 2 δισ ευρώ από τα ληξιπρόθεσμα, έως το τέλος του έτους.

Ο κλοιός σφίγγει ακόμα και γύρω από τους μικροοφειλέτες, δηλαδή όσους χρωστάνε κάτω από 3.000 ευρώ.

Το πρώτο βήμα από το υπουργείο Οικονομικών είναι η αποστολή ειδοποίησης για την οφειλή. Εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση, ακολουθεί επιστολή σε πιο αυστηρό ύφος και εν συνεχεία γίνεται εξώδικη όχληση.

Εάν ο οφειλέτης εξακολουθεί να αγνοεί τη πρόσκληση του υπουργείου για πληρωμή ή ρύθμιση, τότε η εντολή που έχει δοθεί είναι να ξεκινά διαδικασία κατάσχεσης σε τυχόν ακίνητα του οφειλέτη, ενοίκια και καταθέσεις, ακόμα και στο 25% μισθών και συντάξεων, με το ακατάσχετο να ορίζεται στα 1.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι εφόσον οι οφειλές ξεπερνάνε τις 5.000 ευρώ, τότε προβλέπεται άσκηση ποινικής δίωξης.

Υπολογίζεται ότι περίπου 2.300.000 φορολογούμενοι χρωστάνε έως 3.000 ευρώ στο Δημόσιο, με το σύνολο αυτών των οφειλών να φτάνει στο 1,1 δισ ευρώ και περίπου 100.000 είναι εκείνοι με οφειλές από 3.000 έως 300.000 ευρώ, με το σύνολο των οφειλών τους να υπολογίζεται στα 3 δισ ευρώ. Κατ’ εντολήν της Τρόικας η Μονάδα Μεγάλων Οφειλετών θα στραφεί εφεξής και στις 5.770 φορολογούμενους με οφειλές από 300.000 έως 1.000.000 ευρώ καθώς και στους 1.500 με οφειλές πάνω από 1.000.000 ευρώ, με σύνολο χρεών περίπου 35 δισ ευρώ! Σύμφωνα, πάντως, με τη TASK FORCE του Χορστ Ράιχενμπαχ, από τη “δεξαμενή” των παλαιών οφειλών των περίπου 43 δισ ευρώ, εισπράξιμα θεωρούνται τα περίπου 8 δισ ευρώ.

Με δεδομένο ότι η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται “φορτωμένη” με φορολογικά βάρη, ειδικά από τη φορολόγηση των ακινήτων, υπηρεσιακοί παράγοντες δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τη πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών, που “φούσκωσαν” κατά περίπου 13 δισ ευρώ μέσα σε έναν χρόνο. Τον προβληματισμό ενισχύουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι περίπου 550.000 φορολογούμενοι δεν πλήρωσαν το Έκτακτο Τέλος Ακινήτων για το 2011, με τη συνολική οφειλή να ανέρχεται στα 330 εκατομμύρια ευρώ.»

Λοιπόν, μου Άρειε το ότι «η φετινή χρονιά είναι φορτωμένη με φορολογικά βάρη»…..

ΜΟΝΟ η φετινή.

Οι προηγούμενες δηλαδή ΔΕΝ ήταν.

ΔΕΝ είχε το «κράτος» μόνιμα το χέρι μέσα στις τσέπες μας.

ΜΟΝΟ η φετινή χρονιά θα είναι «φορτωμένη».

Τώρα ησυχάσαμε.

Μήπως θυμάται κανείς πόσες φορές είπαν ότι ΔΕΝ θα μπει άλλη φορολογία, άλλα μέτρα;

Κατά τα άλλα, πάμε σε κατασχέσεις.

Ελάτε να πάρετε.

Έτσι και αλλιώς όπως μας καταντήσατε τίποτα δεν μας ανήκει.

Πάρτε τα όλα, κινητά και ακίνητα, γιατί χρήμα δεν θα βρείτε.

Ελάτε λοιπόν κοράκια σας περιμένουμε…

Βασίλης Τσούγκαρης

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Κατασχέσεις και για χρέη πάνω από 1.000 ευρώ!!!

 • margi

  Δεν υπάρχει άλλη λύση στην προσπάθεια εκφοβισμού παρά η μαζική άρνηση πληρωμής η οποία πρέπει να πάρει τη μορφή πράξης αντίστασης και να υποστηριχθεί όχι με λόγια αλλά με έργα από τα κόμματα της βουλής που υποτίθεται αντιπολιτεύονται. Ολα τα άλλα είναι του αέρα. Αν ο ΣΥΡΙΖα εννοεί έστω και κατά 1/100 αυτά που κατά καιρούς λέει η το ΚΚΕ θα πρέπει να αφήσουν τη συνθηματολογία και τα ευχολόγια και να μας καλέσουν επισήμως να περάσουμε όλοι μαζί και οργανωμένα στην απληρωσιά και να αφήσουν αυτά τα του κώλου “θέλουμε να πληρώσουμε άλλά δεν μπορούμε” Ούτε θέλουμε ούτε και μπορούμε αλλά και όσοι μπορούμε δεν τάχουμε για τα λαμόγια της τριολέ και τους αφεντάδες τους.

 • ΑΚΗΣ

  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ??
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ!!

 • PA

  Τα ΝΠΔΔ αριθμουν 10000 και μονο τα ΔΣ αυτων των οργανισμων κοστιζουν 7 δις Ευρω τον χρονο.
  Ειναι προφανες οτι οι μνημονιακες κυβερνησεις δεν θελουν να λυσουν το δημοσιονομικο προβλημα αλλα να το εκτροχιασουν στην ουσια … διοτι μονο με καταργηση των απολαβων αυτων των ΔΣ χρηματοδοτουνται ολες οι απαιτησεις της Τροικα χωρις επιπλεον φορολογια και περικοπες, ιδιαιτερα στον στρατο.
  Το θεμα το ειχε θιξει η ιδια η Τροικα το 2010 και ζητησε καταγραφη των ΝΠΔΔ μαζι με την καταγραφη των ΔΥ τοτε.
  Βρεθηκαν τρια μητρωα με διαφορετικο αριθμο ΝΠΔΔ το καθενα (ακουσον ακουσον) και το ενα απο αυτα ειχε 10000 εγγραφες.
  Η υποθεση περασε στα αζητητα απο τοτε και το Τσιρκο Μεντρανο συνεχιζεται.
   
  Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πλεον οτι εκτελειται σχεδιο παραδοσης της χωρας σε καποιους οι οποιοι θελουν προς το παρον να τους λεμε ετσι αοριστα … “αγορες”.
  Εμεις, ειμαστε μαλλον ενα αγκαθι στα σχεδια τους και θα κανουν οτιδηποτε μπορουν για να μας αποτελειωσουν η να μας καπελωσουν.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>