Κι αν ήταν ο Ζαμπίδης, Ηλία Κασιδιάρη;

Θυμώσαμε και φρίξαμε με το σημερινό “ανδραγάθημα” του εκπροσώπου τύπου ! της Χρυσής Αυγής ΚΥΡΙΟΥ Κασιδιάρη.

Τα μπουνίδια επαγγελματικής φύσεως που δείχνουν.. άνδρα ικανό και γυμνασμένο μας προκαλούν την εύλογη περιέργεια να ρωτήσουμε:

ΑΝ στην θέση της Κανέλη -με την οποία διαφωνούμε πολιτικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ και συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τα περισσότερα απο τα οποία είπες εσυ- ΑΝ λοιπόν απέναντί σου, ΔΕΝ είχες την μεσόκοπη, αγύμναστη ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΙΑΝΑ, αλλά τον…. ΖΑΜΠΙΔΗ!!

ΤΙ θα έκανες βρε Μαγκάκο;

Θα τον πλάκωνες στα μπουκέτα;

Απλά τώρα, ΔΕΝ θα υπήρχες.

Αυτές τις .. μαγκίτσες λοιπόν, ΔΕΝ τις πάμε γιατί είναι ΑΝΑΝΔΡΕΣ, ΕΚΘΕΤΕΙΣ το κόμμα σου, τους 440.000 πολίτες που το ψήφισαν, τον Αρχηγό σου και την ΙΔΙΑ την Πατρίδα που την έκανες ΡΟΜΠΑ διεθνώς και ψευδέστατα λές ότι “αγωνίζεσαι” ΥΠΕΡ αυτής.

Την άδειασες την … καρδάρα Κασιδιάρη και δεν ξαναγεμίζει με ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΙΜΑ σε αυτούς που παρασύρθηκαν λόγω των δικομματικών εγκληματικών ενεργειων των τελευταίων 40 χρόνων και ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Θα το ΞΑΝΑ κάνουν άραγε;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

 skeftomasteellhnika.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.