Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Κούρεμα» σε 31.000 δάνεια της παλιάς Αγροτικής Τράπεζας

Με δύο κινήσεις- ματ, η Τράπεζα της Ελλάδας θα επιχειρήσει να «καθαρίσει» τα δάνεια χιλιάδων αγροτών που «λιμνάζουν» στην παλιά ΑΤΕ και τα οποία ως είχαν δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθούν.

Κατ’ αρχάς, σε συνεδρίαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων, η Τράπεζα της Ελλάδος ενέκρινε, μετά από διαβούλευση με τους εκκαθαριστές, τα σχέδια στρατηγικής των υπό εκκαθάριση τραπεζών για το 2015. Με την απόφαση αυτή, δίνεται η δυνατότητα αύξησης της χρονικής διάρκειας της ρύθμισης, από πέντε σε δέκα χρόνια, σε όλες τις εκκαθαρίσεις άρα και της παλιάς ΑΤΕ.

Ειδικά για τους δανειολήπτες της παλιάς Αγροτικής Τράπεζας, θα δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης δανείων 31.000 αγροτών, με ιδιαίτερα επωφελείς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση αυτή δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής σε 100 δόσεις αλλά και τη δυνατότητα διαγραφής- δηλαδή “κουρέματος”- μέρους του δανείου.

www.iefimerida.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>