Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κυβέρνηση: «Δεν θα μειωθεί ξανά ο κατώτατος μισθός»

«Άδειασε» το γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Μέργο, για τις δηλώσεις του περί κατώτατου μισθού, ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, είπε: «Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλός και θα παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος του προγράμματος. Μοναδικό ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας».

Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μέργου, τονίζοντας ότι για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα κατώτατου μισθού. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται: Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε σε συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τον κατώτατο μισθό στη χώρα μας, από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο -όπου παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων στοιχεία για τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Eυρωζώνης- έγινε μια απλή παράθεση στοιχείων της Eurostat. Για την κυβέρνηση, προφανώς και δεν τίθεται θέμα κατώτατου μισθού».

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, κληθείς από το protothema.gr να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Μέργου, απάντησε: «Δεν συμμεριζόμαστε τις απόψεις του. Δεν μας εκφράζουν. Πρόκειται για προσωπικές απόψεις».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα την Τρίτη, μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιρειών, ο κ. Μέργος έκρινε μη ικανοποιητική τη μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, τονίζοντας πως… παραμένει υψηλός σε σχέση με άλλες χώρες, παρά τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι μισθοί.

Ο κ. Μέργος συγκεκριμένα ανέφερε πως «το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα», αλλά υπογράμμισε ότι «ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε για την ανάπτυξη».

Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα περιελάμβανε και στην έκθεσή της η Τρόικα, πριν την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου.

www.protothema.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Κυβέρνηση: «Δεν θα μειωθεί ξανά ο κατώτατος μισθός»

  • begar

    Άντε τώρα να τους πιστέψεις, τους καραγκιόζηδες.

     

  • despina

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
    ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 360Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 16000Ε ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 9000Ε ΑΝΕΝΤΡΟΠΟΙ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>