Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Κόκκινα δάνεια: Η ρύθμιση…το καλοκαίρι! – Ισχύουν οι 100 δόσεις και η προστασία της πρώτης κατοικίας

Για τα «κόκκινα» δάνεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ  ότι δεν θα υπάρξεο νόμος αυτή την πρώτη περίοδο. «Θα κλείσουμε τα μέτρα τώρα και θα έρθει το καλοκαίρι».

Αναφερόμενος στην προστασία της πρώτης κατοικίας: «Δεν κοστίζει τίποτα, ούτε δημοσιονομικά, ούτε στη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, να συνεχίσει να υπάρχει η προστασία της πρώτης κατοικίας».

Ο κ.  Σακελλαρίδης, όσον αφορά  τη ρύθμιση των 100 δόσεων, τόνισε: «Είναι μια σημαντική πολιτική πράξη που θα αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή θα αντιμετωπίσουμε βασικά ζητήματα. Επιπλέον είναι κάτι που δεν θα έχει δημοσιονομικό κόστος, αλλά όφελος, καθώς με τα λεφτά αυτά θα αντιμετωπίσουμε και πρόβλημα ρευστότητας στο Δημόσιο».

«Ο βασικός μισθός θα αυξηθεί σταδιακά έως το 2016 για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την αύξηση του κόστους, ωστόσο στις εργασιακές σχέσεις καταργούνται μέτρα που θυμίζουν εργασιακό μεσαίωνα» πρόσθεσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>