Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Λιγότερη εφορία και… δαπάνες συνιστά η ΤτΕ στην Έκθεσή της

Επαναφέρει το σχέδιό της για την αντιμετώπιση της κρίσης η ΤτΕ στην Έκθεσή της που παραδίδει σήμερα ο κ. Προβόπουλος στην Βουλή.


Μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής βασισμένο κυρίως στην μείωση των δημόσιων δαπανών και λιγότερο στην αύξηση της φορολογίας συνιστά η διοίκηση της ΤτΕ χαρακτηρίζοντας την Συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου “τελευταία ευκαιρία” για την διάσωση της οικονομίας απέναντι στο κίνδυνο του χρεοστασίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες το βασικό στοιχείο της Έκθεσης είναι μια ακριβής εικόνα της κατάστασης της εγχώριας οικονομίας σήμερα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής κρίσης και ο σχεδιασμός της “διαδρομής” για την αντιμετώπισή της.


Κατά την διοίκηση της ΤτΕ η οικονομία δεν έχει άλλες φοροδοτικές αντοχές και η φορολόγηση θα πρέπει να περιορισθεί αφενός στην δίωξη της φοροδιαφυγής και αφετέρου στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης του συστήματος.


Και αυτό δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1/3 της συνολικής δημοσιονομικής προσαρμογής. Τα υπόλοιπα 2/3, πάντα κατά τους αναλυτές της ΤτΕ, θα πρέπει να προέλθουν από την συρρίκνωση του κρατικού μηχανισμού και των δημόσιων δαπανών στο πλαίσιο της συνολικής “μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που έχει ήδη αρχίσει…”.


Επιμένει στις προτάσεις που είχαν διατυπωθεί και παλιότερα από την διοίκηση της ΤτΕ για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των τομέων της οικονομίας στους οποίους διαπιστώνονται πλεονεκτήματα όπως πχ. τον τουρισμό, την ναυτιλία, την γεωργία, την ενέργεια  και  την μεταποίηση στους τομείς που η εγχώρια οικονομία διαθέτει πρωτογενή παραγωγή, ενώ παράλληλα επισημαίνονται τα “ευάλωτα” στοιχεία του εγχώριου τραπεζικού συστήματος που συνδέονται με την δημοσιονομική κρίση. Και καταγράφονται τα “μέτρα” που έχουν παρθεί αλλά και οι κινήσεις συγκεντροποίησης  του συστήματος που θα πρέπει να ακολουθήσουν σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της “διαγνωστικής έρευνας της” της Black Rock και της ανακεφαλαιοδότησης των τραπεζών μέχρι τον Ιούνιο του 2012. 


Η Έκθεση με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο εμφανίζεται να στηρίζει τις εξαγγελίες της νέα κυβέρνησης στα όρια της συμφωνίας με την Ε.Ε. και υπογραμμίζει τους κινδύνους που έχει δημιουργήσει η πολιτική κρίση με πρωτοφανείς συνέπειες στην μείωση των καταθέσεων και την πίεση που έχει δημιουργηθεί στην ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος. 

Πηγή:www.capital.gr

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>