“Μαυρίστε” τους δυο υποψήφιους “συνταγματολόγους” στις εκλογές, ….έχουν “παρελθόν”!

Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και νομικά εκτρώματα που έχουν ποτέ υπάρξει σε αυτό τον τόπο. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι εφεύρημα του κ. Βενιζέλου. Τον εισηγήθηκε στην συνταγματική αναθεώρηση του 2001 και η πρότασή του έγινε -δυστυχώς– δεκτή. Ήταν λάθος πέρα ως πέρα. Δεν χρειάζεται να ιδρώσει κάποιος για να το αποδείξει.

Σε αυτό τον νόμο οφείλουμε μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ σε αυτή τη χώρα. Κι όμως! Μέχρι σήμερα οι εμπνευστές του δεν έχουν ζητήσει μία συγνώμη από τον ελληνικό λαό….

Ο άλλος είναι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος(Δημόσιο Δίκαιο).

Είναι γνωστός για τον περιβόητο καλπονοθευτικό νόμο(του 2007) γνωστό ως “εκλογικό νόμο Παυλόπουλου”, που δίνει στο πρώτο κόμμα πριμ 50 εδρών!
Ο πρώην υπουργός όταν συνέταξε τον συγκεκριμένο νόμο, κατ ουσίαν απαγόρευσε τις συμμαχίες κομμάτων. Ξέρετε πού δίνει το μπόνους; Μόνον στον πρώτο μονοκομματικό σχηματισμό !
Σενάριο π.χ, προεκλογικής συνεργασίας της Ν. Δ. με τον ΛΑΟΣ δεν θα μπορούσε να προκύψει, εκ των πραγμάτων.
Το πολιτικώς οξύμωρο του εν λόγω νόμου είναι προφανές. Τυχόν πολυδιάσπαση των ψήφων σε κόμματα που δεν θα κατορθώσουν να μπουν στη Βουλή, καίτοι υποτίθεται ότι στρέφονται κατά του δικομματισμού, επί της ουσίας διευκολύνουν το πρώτο κόμμα να σχηματίσει κυβέρνηση. Το αντίθετο βέβαια θα συμβεί αν τα κόμματα αυτά εισέλθουν στη Βουλή, οπότε και η αυτοδυναμία θα καταστεί σχεδόν αδύνατη, με παρεπόμενη συνέπεια τη μετεκλογική συνεργασία του νικητή με κάποιο από αυτά.

[Κατά νομική άποψη, η συγκεκριμένη διάταξη θα μπορούσε να κριθεί αντισυνταγματική, σε περίπτωση που θα προέκυπτε προσφυγή συμμαχίας κομμάτων -όχι στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, δεν υπάρχουν- στο αρμόδιο δικαστήριο.]

Υ.Γ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ “ΜΙΚΡΑ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ -ΠΡΩΝ- ΜΕΓΑΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΕ” ΠΡΌΣΩΠΑ ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.