Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μείωση μισθών ως 15% για τους τραπεζικούς υπαλλήλους

Μια από τις κλαδικές συμβάσεις που έληξαν χθες ήταν αυτή των υπαλλήλων των τραπεζών. Η μετενέργεια έχει πλέον περιοριστεί στους τρεις μήνες και έτσι οι εξελίξεις στους μισθούς αναμένονται να είναι άμεσες. Ήδη πληροφορίες θέλουν την πλευρά των τραπεζών να επιθυμεί μειώσεις της τάξης του 15%.

Μέσα στο μήνα, στις 25 έχει καθοριστεί η κρίσιμη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τις διοικήσεις. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση, ωστόσο οι αποδοχές που ήδη σε πολλά πιστωτικά ιδρύματα έχει συμφωνηθεί να μειωθούν, αναμένεται να πέσουν κι άλλο.

Από την κλαδική σύμβαση εξαρτώνται οι θέσεις και οι αποδοχές 55.000 υπαλλήλων. Εάν δεν υπογραφεί νέα σύμβαση μέσα στα προκαθορισμένα από το νόμο πλαίσια, τότε το μόνο που διασώζεται για τους υπαλλήλους είναι ο βασικός μισθός βάσει της ΕΣΣΕ.

Εκτός όμως από τους μισθούς στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να τεθούν μια σειρά από ζητήματα καθώς διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο στον τομέα των τραπεζών με τις συγχωνεύσεις.

Κύριος στόχος της ομοσπονδίας των τραπεζικών είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Μείωση μισθών ως 15% για τους τραπεζικούς υπαλλήλους

  • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

    Μήν λυπάστε ταυς σφουγγοκωλαραίους των τραπεζοτρώλλ. Και αυτοί, στην πλειοψηφία τους, αιμοσταγή βαμπίρ είναι. Μόνο άμα πέσει πείνα θα καταλάβουν τί εστί φαρμακωμένος δανειολήπτης. Μακάρι, όχι 15% αλλά 95% να μειώσουν τα μισθουλάκια των τραπεζοκατσαρήδων. ΟΥΣΤ!

  • GEORGE M

    Ήδη τρέχουν και αυτοί να ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>