Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Να μην πληρώνονται ούτε ο υπουργός Υγείας και ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ»

Να παίρνουν με καθυστέρηση τον μισθό τους τόσο ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ όσο και ο υπουργός Υγείας, για όσο διάστημα παραμένουν ανεξόφλητοι οι γιατροί για τις εφημερίες τους, ζητάει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή του, καταγγέλλει ως άνιση την μη καταβολή δεδουλευμένων στους νοσοκομειακούς γιατρούς την ώρα που άτομα σε διοικητικές θέσεις αμείβονται κανονικά και ενώ οι πολίτες πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

«Δεν είναι δίκαιο να εισπράττουν κανονικά και κάθε μήνα το μισθό τους οι διορισμένοι στη διοίκηση των δομών υγείας, όπως ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, αλλά οι γιατροί να περιμένουν 4 και 5 μήνες για να πληρωθούν τις εφημερίες που εργάστηκαν, ή έως και δύο χρόνια για να πληρωθούν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στα ασφαλιστικά ταμεία» αναφέρει η ανακοίνωση και στη συνέχεια επισημαίνει: «όταν ο Υπουργός αδυνατεί να δώσει τα δεδουλευμένα χρήματα στους λειτουργούς Υγείας, οφείλει και ο ίδιος για το διάστημα που τους έχει απλήρωτους να μην λαμβάνει δεύτερο μισθό (τον υπουργικό, εκτός από το βουλευτικό). Θα πρέπει και αυτός να στηρίξει με μια συμβολική αλλά ουσιαστική πράξη την προσπάθεια , ασκώντας τα καθήκοντά του σε μία “εθελοντική βάση”».

24h NewsRoom


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Να μην πληρώνονται ούτε ο υπουργός Υγείας και ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>