Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας κατά την σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε την έναρξη διαδικασίας συγχώνευσης με την Τράπεζα Eurobank Ergasias.

Η συγχώνευση θα γίνει με απορρόφηση της Eurobank Ergasias Α.Ε. από την Εθνική Τράπεζα, με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των ανωτέρω δύο τραπεζών, με συνδυασμένη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 16 του ν. 2515/1997 και των άρθρων 69-77 α του κ.ν. 2190/1920.

Ημερομηνία μετασχηματισμού θα είναι η 31η Δεκεμβρίου 2012. Ως Ισολογισμοί μετασχηματισμού των δύο τραπεζών θα χρησιμοποιηθούν οι Ισολογισμοί τους της 31ης Δεκεμβρίου 2012.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ενημερώνει ότι θα ανακοινώσει τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2012 για την Τράπεζα και τον Όμιλο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 στις 17:30, ώρα Ελλάδος. Θα ακολουθήσει κοινή κλήση τηλεδιάσκεψης της ΕΤΕ και της Eurobank στις 18:00, ώρα Ελλάδος, της ίδιας ημέρας για την παρουσίαση και συζήτηση των αποτελεσμάτων.

www.newmoney.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank

  • agis65

    Στα τσακίδια και οι 2 κλεφτομπανκ ! Αν είναι δυνατό να βάλουν αύριο λουκέτο!!!

  • Άρης

    Ωραία . Τέλεια τέλεια !  Ετσι δε θα κουράζομαι να πληρώνω διάφορετικά ευαγή πιστωτικά ιδρύματα . Κάτι σαν το προϊόν “όλα σε ένα” . Ευχαριστούμε . Ολοι σας λοιπόν σε ένα μου . Ελα μου ! Το “που” όμως  δε σας το λέω , που να σκάσετε από την αγωνία …… βλάκες !

  • leo

    Άντε να βρω πάλι τράπεζα να μεταφέρω τη μισθοδοσία μου για να μην κινδυνεύει από καταχρηστικές  κρατήσεις  λόγω οφειλών.Η eurobank ήταν η μόνη που δεν είχα οφειλές(Πρωτότυπο για τους περισσότερους…την είχα πάρει από φόβο και ”πρόσεχα”…χαχαχα). 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>