Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οι Έλληνες βουλευτές, αμείβονται καλύτερα από τους Γερμανούς βουλευτές !

Είναι να απορεί κανείς που η Τρόικα δεν έχει ζητήσει να γίνουν περικοπές στις βουλευτικές αποζημιώσεις οι οποίες είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη.

Ούτε ένας από τους βουλευτές που κόπτονται υπέρ των σφαγιαζόμενων μικροσυνταξιούχων, των με μισθούς πείνας αμειβομένων εργαζόμενων και των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, δεν βρέθηκε να παραιτηθεί από το σύνολο ή έστω και μέρους της παχυλής αποζημίωσής του και των προκλητικών προνομίων του.

Παρά την διατυμπανιζόμενη μείωση με την αυτοτελή φορολόγηση των επιδομάτων από τη συμμετοχή τους σε επιτροπές, στην Ελλάδα, τη φτωχότερη χώρα της Ευρωζώνης, ο Έλληνας βουλευτής βάζει στην τσέπη του κάθε μήνα καθαρά πάνω από 6.000 ευρώ τη στιγμή που στη Γερμανία τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η καθαρή μηνιαία βουλευτική αποζημίωση είναι 4500 ευρώ.

kentri.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Οι Έλληνες βουλευτές, αμείβονται καλύτερα από τους Γερμανούς βουλευτές !

 • begar

  Άμα ο λαός σου είναι μαλάκας…….

  • PA

   Δεν υπαρχουν μαλακες σ’ αυτο τον κοσμο … μονο πονηροι υπαρχουν.
   Οι δε πονηροι χωριζονται σε χαμενους και κερδισμενους και ο ελληνικος λαος επαιξε και εχασε.
   Παρ’ ολα αυτα ειναι ενας καλος λαος που εφαγε τον παπα του κανονικα επειδη ηταν νηστικος και αμορφωτος … αλλα νομιζω μπηκε τεχνη μετα και απο ολη αυτη την περιπετεια που ζουμε και δεν θα ειναι τοσο πιθανη μια παλινδρομηση σε αστοχιες του παρελθοντος..
   Τουτ’ εστιν, ο καθενας στο κουπι του για να σωσει τη ζωη του απο ‘δω και περα, τζαμπα μαγκες δε χωραει η βαρκα.
    

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>