Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οι καταθέσεις γυρίζουν στις ελληνικές τράπεζες

Θετικά μηνύματα για την πορεία των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες στέλνει το Bloomberg, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που μεταδίδει καταγράφηκαν εισροές κεφαλαίων ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες μετά το άνοιγμά τους στις 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο, επίσης, που επικαλείται Έλληνα αξιωματούχο της Τράπεζας της Ελλάδος, τα stress tests των ελληνικών τραπεζών θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα γίνει bail in ούτε θα επιβληθεί καμία εισφορά στους καταθέτες.

Επιπλέον, οι νυν μέτοχοι των ελληνικών τραπεζών έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίησή τους, ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, εάν δεν συμμετάσχει κανένας ιδιώτης μέτοχος στην ανακεφαλαιοποίηση, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Οι καταθέσεις γυρίζουν στις ελληνικές τράπεζες

 • xreokopimenos

  ..Πόσο πιστευτό είναι το παραπάνω άρθρο ?
  – πραγματικά ποιόν πιστεύουν ότι ταίζουν κουτόχορτο…;

  σιγά μην υπήρχαν εισροές κεφαλαίων από το κοσμάκι… όλοι πλέον μόλις πληρωθούν τα σηκώνουν μέχρι τελευταίο ευρώ (και καλά κάνουν).

  εκει που έχει την λέξη “δεν”… βγάλτε την…

  Μέχρι το Νοεμβρίο αναμένετε να γίνει το κούρεμα…. καταθέσεων + ανακεφαλαιοποιήση από τους μικρομετόχους, ομολογιούχους, καταθέτες με νόμο και με βούλα γιατί δεν επρόκειτω να πάρουν φράγκο ούτε από ΕΕ, ούτε από πουθενά τουλάχιστον για τις Τράπεζες…

  εδω θα είμαστε… ελπίζω να μην βγώ προφήτης.

 • leo

  Είναι αυτό που λένε : “το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?”

 • xreokopimenos

  προτείνω στον διαχειριστή να βάζει σε κάποιους τίτλους σε παρένθεση π.χ.:

  (αλήθεια ή ψέμα)…

  Γιατί μετά θα λένε κάποιοι ότι γίνετε παραπληροφόρηση

 • veigan

  Τωρα θα μπορουσαν να μας απαντησουν αυτοι που στηριζουν ενα τετοιο αρθρο (τραπεζιτες και λοιπα λαμογια) αν γυριζαν οι καταθέσεις, που δεν γυριζουν…..απλα γινονται μονο αναληψεις….για ποιο λογο θα γυριζαν πισω οι καταθεσεις.???? Ενα μονο λογο να μου βρειτε…μονο ενα εστω και μισο……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ……..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>