Οι παππούδες του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ γκρινιάζουν, αλλά στο τέλος συμφωνούν!

Δύο 24ωρα πριν τις εκλογές καλό είναι να δούμε πως με κοινά επιχειρήματα, αλλά από διαφορετικές κατευθύνσεις ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ αντιτίθενται στην πρόταση για ενότητα της αριστεράς που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας.

Ας λάβουμε υπόψη ότι η πρόταση εκφράζεται από έναν νεαρό ηγέτη ηλικίας  38 χρόνων με την νηφαλιότητα της σκέψης που απορρέει από την επαφή του με την πραγματικότητα. Αντιθέτως οι αντιδρούντες, παππούδες πια στην ηλικία, βρίσκονται στην αποδρομή της πολιτικής τους καριέρας με γύρω στα εβδομήντα χρόνια βάρος στους ώμους τους!

Σχολιάζοντας σκωπτικά την στάση τους κάποιος τρίτος παρατηρητής των δρώμενων της αριστεράς θα μπορούσε να παρατηρήσει: Οι παππούδες της Ιστορίας ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ επιμένουν πεισματικά, γεμάτοι γκρίνια!

Είναι ίδιο όλων των παππούδων; Όχι βέβαια! Το παράδειγμα του μαθουσάλα της Ιστορίας της ΕΑΜικής αντίστασης, του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, του Μαν. Γλέζου, του αιώνιου έφηβου της αριστεράς, είναι ενδεικτικό!

Αναφερόμενη λοιπόν, στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα στα Γιάννινα η Αλ. Παπαρήγα και ονειρευόμενη εμφύλιο των αριστερών του 1968 απάντησε ότι: «Ξεπέρασε κάθε όριο καιροσκοπισμού, η πρόταση Τσίπρα στις μονοεδρικές, καθώς κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ τη Δευτέρα 7 Μάη να ανατρέψουν τις αποφάσεις του, που έχουν μάλιστα επικυρωθεί μέσα από διαδικασίες συνεδρίων. Από το 1968 περιμένουν να πάρουν τη ρεβάνς και πιο δυνατά από το 1991-92» είπε η Αλ. Παπαρήγα!

Αλλά και για το ενδεχόμενο κυβέρνησης της αριστεράς, που ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε και στην Πάτρα προχθές, η Αλ. Παπαρήγα στην κεντρική ομιλία του ΚΚΕ στο Πεδίο Άρεως, εξέφρασε την φοβική άποψη ότι: «Αν σχηματισθεί μια δήθεν αντιμνημονιακή κυβέρνηση, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μια κυβέρνηση που θα ασχοληθεί με την κορυφή του παγόβουνου και όχι με το ίδιο το παγόβουνο, κυβέρνηση ευκαιριακής σύνθεσης, δραματική εμπειρία θα ζήσει ο λαός».

Ο Φώτης Κουβέλης

Ο πρόεδρος Φ. Κουβέλης της ΔΗΜ.ΑΡ. παραδέχτηκε ότι η θέση του για σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο «προϋποθέτει την ύπαρξη νέας συμφωνίας» και  βάζει κόκκινη γραμμή την «αντίθεσή του σε οποιοδήποτε μέτρο ανατροπής του Μνημονίου, που όπως υποστηρίζει θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη θέση της χώρας στην Ευρωζώνη» και ελπίζει ότι οι εκλογές: «Θα προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις που θα μετατοπίσουν δυνάμεις».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις που, όπως υποστήριξε, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πιστωτικό γεγονός και να θέσουν σε κίνδυνο τη θέση της χώρας στο ευρώ. Ακόμα ο Φ. Κουβέλης εμφανίστηκε αντίθετος με την πρόταση του Αλ. Τσίπρα για κυβέρνηση της Αριστεράς που ίσως να απολάμβανε τη στήριξη του Π. Καμμένου, καθώς «δεν αρκεί η αντιμνημονιακή ενότητα για τη στήριξη μιας κυβέρνησης».

www.thebest.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οι παππούδες του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ γκρινιάζουν, αλλά στο τέλος συμφωνούν!

 • 04/05/2012, 14:10
  Permalink

  Απαράδεκτοι!

  Απαράδεκτοι!

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.