Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • arjangerben@gmail.com on Forum: Γενική συζήτηση 12Προσφέρω δάνειο
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12την απέρριψαν απότι κατάλαβα γιατί ήθελαν να δουν τα οικονομικά όρια, από τις 4500€ στην αρχή με έφτασαν στις 15500€ σταδιακά παίρνοντας κάθε 2 μέρες τηλέφωνο και ανεβά…
Minilink

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τα Δάνεια ΔΕΝ πωλούνται σε ξένα funds. Τους ακυρώσαμε τον Νόμο. Τρομοκρατείστε τους Τρομοκράτες σας.

Οριστική απόφαση του αρμοδίου υπουργείου: Τέλος. Τα κόκκινα δάνεια ΔΕΝ πωλούνται σε ξένα funds, διότι αυτό δεν είναι νομικά δυνατόν, όπως πρώτη φορά ανέδειξα από την πρώτη μέρα ψήφισης του σχετικού νόμου πριν 4 μήνες με άρθρα μου και συνεντεύξεις μου σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κέρκυρας και Θεσ/κης.
Τους ακυρώσαμε τον Νόμο !!

Δικηγόροι του Υπουργείου Ανάπτυξης, με πληροφόρησαν σήμερα ότι το νομικό θέμα που ανέδειξα το κουβέντιασαν “αναθεματίζοντες” το όνομά μου η κυβέρνηση και η Τρόικα !. Προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν η κυβέρνηση με την Τρόικα επί 4 μήνες, αλλά ήταν αδύνατο….

Τα υφιστάμενα δάνεια ΔΕΝ μπορούν να πωληθούν χωρίς την συναίνεση των δανειοληπτών. Στα περασμένα μου άρθρα και τις συνεντεύξεις μου είχαν αναλύσει το νομικό πλαίσιο και δικαιώνομαι.
Άλλωστε έχω έτοιμη και την ενδεχόμενη προσφυγή στο ΣτΕ εάν ο νόμος εφαρμοζόταν.
Το ίδιο ισχύει και για τον παρόμοιο νόμο που ψηφίστηκε στην Κύπρο και καλώ τον κόσμο να ενημερώσει τον νομικό κόσμο της Κύπρου.

Δίδαγμα: Δεν είμαι Σοφός. Ξέρω την τέχνη όμως να μαθαίνω. Κι έχω και την δυνατότητα αυτή.
Και κάτι σπουδαιότερο. Σκοπός της Επιστήμης (όπως της Νομικής) είναι η αποκάλυψη της Αληθείας και δι` αυτής η ΕΥΤΥΧΙΑ του κόσμου. Έτσι άσκησα την Ιατρική -και πήρα πολλά πτυχία και λίγα χρήματα- και ασκώ και την “πολιτική επιστήμη”.
Τον ψευδο- επιστήμονα, που απαξιώνει και εξευτελίζει την Επιστήμη μου, κάνοντά την εισπρακτική μηχανή, η Επιστήμη τον εκδικείται σκληρά, αποκαλύπτοντας την άγνοιά του και την ανηθικότητά του…όπως στην περίπτωση αυτή.

ΤΕΛΟΣ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.
Και τώρα…πάρτε μου ένα γλυφιτζούρι

Και στείλτε κόλλυβα στα όρνεα της Υπέρβασης και των άλλων συμμοριών -Αντίσταση Τώρα, δικηγόροι των καθημερινών τηλεπαραθύρων κλπ- που επί μήνες τώρα τρομοκρατούν τον λαό για να τον οδηγήσουν στα βρώμικα νύχια των.
Μην τους λυπάστε. Δώστε τους αυτό που τους αξίζει.

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

http://zoidosia.blogspot.gr/2016/03/funds.html


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>