ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τα Δάνεια ΔΕΝ πωλούνται σε ξένα funds. Τους ακυρώσαμε τον Νόμο. Τρομοκρατείστε τους Τρομοκράτες σας.

Οριστική απόφαση του αρμοδίου υπουργείου: Τέλος. Τα κόκκινα δάνεια ΔΕΝ πωλούνται σε ξένα funds, διότι αυτό δεν είναι νομικά δυνατόν, όπως πρώτη φορά ανέδειξα από την πρώτη μέρα ψήφισης του σχετικού νόμου πριν 4 μήνες με άρθρα μου και συνεντεύξεις μου σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κέρκυρας και Θεσ/κης.
Τους ακυρώσαμε τον Νόμο !!

Δικηγόροι του Υπουργείου Ανάπτυξης, με πληροφόρησαν σήμερα ότι το νομικό θέμα που ανέδειξα το κουβέντιασαν “αναθεματίζοντες” το όνομά μου η κυβέρνηση και η Τρόικα !. Προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν η κυβέρνηση με την Τρόικα επί 4 μήνες, αλλά ήταν αδύνατο….

Τα υφιστάμενα δάνεια ΔΕΝ μπορούν να πωληθούν χωρίς την συναίνεση των δανειοληπτών. Στα περασμένα μου άρθρα και τις συνεντεύξεις μου είχαν αναλύσει το νομικό πλαίσιο και δικαιώνομαι.
Άλλωστε έχω έτοιμη και την ενδεχόμενη προσφυγή στο ΣτΕ εάν ο νόμος εφαρμοζόταν.
Το ίδιο ισχύει και για τον παρόμοιο νόμο που ψηφίστηκε στην Κύπρο και καλώ τον κόσμο να ενημερώσει τον νομικό κόσμο της Κύπρου.

Δίδαγμα: Δεν είμαι Σοφός. Ξέρω την τέχνη όμως να μαθαίνω. Κι έχω και την δυνατότητα αυτή.
Και κάτι σπουδαιότερο. Σκοπός της Επιστήμης (όπως της Νομικής) είναι η αποκάλυψη της Αληθείας και δι` αυτής η ΕΥΤΥΧΙΑ του κόσμου. Έτσι άσκησα την Ιατρική -και πήρα πολλά πτυχία και λίγα χρήματα- και ασκώ και την “πολιτική επιστήμη”.
Τον ψευδο- επιστήμονα, που απαξιώνει και εξευτελίζει την Επιστήμη μου, κάνοντά την εισπρακτική μηχανή, η Επιστήμη τον εκδικείται σκληρά, αποκαλύπτοντας την άγνοιά του και την ανηθικότητά του…όπως στην περίπτωση αυτή.

ΤΕΛΟΣ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.
Και τώρα…πάρτε μου ένα γλυφιτζούρι

Και στείλτε κόλλυβα στα όρνεα της Υπέρβασης και των άλλων συμμοριών -Αντίσταση Τώρα, δικηγόροι των καθημερινών τηλεπαραθύρων κλπ- που επί μήνες τώρα τρομοκρατούν τον λαό για να τον οδηγήσουν στα βρώμικα νύχια των.
Μην τους λυπάστε. Δώστε τους αυτό που τους αξίζει.

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

http://zoidosia.blogspot.gr/2016/03/funds.html


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.